Промяна на глас

kebap7777

New Member
Здравейте колеги!
Доста търсих но все попадам на неподходящи приложения за промяна на глас. Имам онлайн магазин който към момента съм само аз оператор(мъж) , но ми се иска след като разговаряме по телефона да е все едно жена говори, или ако няма такава добра опция поне да смени по хубав мъжки глас. Пробвах няколко платени има доста ,но всички са или някакви гадни звуци тип ебавки или все едно робот говори. Ще съм много благодарен ако някой сподели тук такова приложение платено разбира се.

Благодаря предварително и пожелавам на всички успех и късмет във всичко!!
 
  • Haha
Реакции: Vbb
ползвай изкуствен интелект. Доста клипове в интернет особенно тези за Индийските манджи са озвучени с изкуствен интелект.
 
ползвай изкуствен интелект. Доста клипове в интернет особенно тези за Индийските манджи са озвучени с изкуствен интелект.
Здравей , някакъв пример може ли да изпратиш да погледна? Благодаря предварително
 
Нищо не разбрах от това, благодаря все пак
кое точно не разбра? Клипа е направен превода и озвучението от изкуствен интелект
 
Това го разбрах, не ми стана ясно от къде да го открия и как се ползва
има една тема тук chatGPT потърси в нея , има доста неща описани как се ползва
 
има една тема тук chatGPT потърси в нея , има доста неща описани как се ползва
Не бях чувал за това chatgpt много съм изостанал с технологията усетих. След проучване видях за какво става въпрос и ми стана много интересно . Но доколкото разбрах това е само за текстови съобщения чат, което пак не е малко и ми е интересно ако го свържа с моят Wordpress сайт как ще работи…. Интеграцията с плъгин ли е как….
 
Като гледам тия umni . bg май е нещо подобно само не разбирам каква ще е разликата ако се свърже chatgpt или на umni . bg бота кое ще е по добре според вас става дума за бг сайт
 
За нещо такова ли говорим:

Здравей, изгледах клипа и да за нещо такова но не видях никъде да може в телефонни разговори да се променя а и май само на компютър е това приложение. Ако може в телефонни разговори да се адаптира това това е точно
 

Горе