Последно съдържание от Atiteddy

 1. A

  Търся копирайтър за английски текст

  От: Търся копирайтър за английски текст Здравейте, ако не сте намерили подходящ човек до момента, моля, пишете ми на лично. Благодаря!
 2. A

  Търси се блог автор за английска и българска версия на блога на модна марка

  От: Търси се блог автор за английска и българска версия на блога на модна марка Здравейте, и аз се интересувам. Моля, потвърдете на лични и ще ви пратя пълно CV. Благодаря!
 3. A

  Трябва ми човек за 100 статии на тема спорт

  От: Трябва ми човек за 100 статии на тема спорт Здравей, и аз се интересувам. Ако имате нужда, обадете ми се да ви предоставя пълна информация с досегашния ми опит.
 4. A

  Колко струва да си честен в днешно време.

  От: Колко струва да си честен в днешно време. Един интересен феномен, който открих при мен. Веднага щом покачих цените на статиите ми във Фивър, веднага нарастна и броя на покупките; явно горния пост има основания. Хората очакват, че при ниски цени ще получат ниско качество. Но има и друг...
 5. A

  Как се пише ревю

  От: Как се пише ревю Чела съм огромно количество "нагласени" ревюта из сайтовете и си личат от километри. Информацията тук е наистина полезна, а в ръцете на писателя е умението да "убеди" посетителя, че наистина е ползвал продукта.
 6. A

  Търся хора за писане на статий на Английски

  От: Търся хора за писане на статий на Английски Здравейте, аз съм от Варна, магистър филолог по професия. Работя с английски от 8 години, в което се включват писане на статии на най-различни теми (туризъм, съвременни технологии, медицина, продукти, ревюта), преводи, прес релийз и прочие...
 7. A

  Търся копирайтър интересуващ се от технологии

  От: Търся копирайтър интересуващ се от технологии здравей, съвсем нова съм тук, затова нямам право на ЛС. Интересувам се от обявата и имам богат опит в писането на технически статии на англ. и бълг. Ако желаеш, мога да ти пратя предишни примери, повечето от които са Прес Релийз на софтуер. Ще...
 8. A

  Търся човек, който да пише подробни ревюта

  От: Търся човек, който да пише подробни ревюта Здравей, тук съм нова, но се занимавам с писане на статии на английски и български, включително и на ревюта от 8 години. Интересувам се от обявата! Моля те, прати ми ЛС с подробности. Благодаря!
 9. A

  Търся: Търся копирайтър/copywriter с перфектен английски език

  От: Търся копирайтър/copywriter с перфектен английски език Здравейте, и аз съм преводач и писател с английски и български от 8 години. Мога да пратя списък с линкове към моите статии. Ако имате все още интерес, моля, свържете се с мен. Благодаря.

Горе