Predpriemach.com

Blinky
Blinky
Момче, това е заради спамърите и фейк търговците. Вие се стегнете, за да няма такива мерки, не търгувам аз и другия админ със страници и не ние пържим хората с кинти. Много ми се ще да има ограничения, от малък си мечтая за това. :)
S
ST-1
Смисъл не разбрах, аз съм фейк търговец и спамър, и за това темата е в коша? До сега тук , с които каквото и да съм правил без значение дали купувам или продавам съм бил повече от коректен. Ако проблема е в тия 200 поста , дай да е за всички еднакво, че през 5 теми се пускат теми за страници и профили от хора с по-малко .
Blinky
Blinky
Мне, в смисъл - всички следваме едни правила, които не са по наше желание, а защото много тарикат е бг човека тук. Тези, хора също са местени в кофата или трити. Не се обиждайте, няма нищо лично, но админите имат някак по-важна работа от това да следят на кой са му свили страницата и кой не си е платил за вече придобита такава. ;)
Blinky
Blinky
Няма кой знае какво за разбиране - следваме правилата и това е. Ако някой е минал между капките, и темата му кибичи някъде, не е нарочно, просто не сме го засекли. ;)
S
ST-1
Това с измамите не е до страници и профили само, а и за сайтове и други услуги. Ясно е ,че няма как това да го контролирате ,а и не ви е работа. Ама то това не знам какво общо има. Кое не сте засекли :D , просто отвори "какво ново? " и ще видиш без много зор и да не се връщаме назад ,от първите 4 страници има 10 теми ,които са за кофата за същото. Ако не е лично значи е избирателно ;)
Blinky
Blinky
Да, ама там идея малко чувствителност, защото има много лични данни и прочие, и някак това направи сериозна вълна последно време. Просто давайте репорти. :) Да, избираме си който не ни кефи да го местим в кофата. :)

Горе