От: Adsense - Western Union Quick Cash за БГ
Интересен въпрос
Няма да отговоря, защото не знам отговора, но ще отговоря на другите въпроси от по-горе:
1) Когато сме написали трите имена в AdSense по време на регистрацията:
В случай, че се опитваме да напишем само име и фамилия излиза съобщение за грешка, че името не съвпада. За да не се получава съобщението за грешка трябва да си напишем името и презимето на първия ред, а фамилията - на втория ред:
2) Когато сме написали име и фамилия в AdSense по време на регистрация си ги попълваме както се досещате - името на първия ред и фамилията на втория.
Какво се пише в бланките на Wesetern Union не знам, защото не съм попълвал, но би трябвало да е аналогично (т.е. когато сме регистрирани в AdSense с трите си имена - пишем трите имена в бланката, а когато сме регистрирани с две имена - пишем две имена).
Това с имената понякога е голям проблем - например беше се наложило да получавам пенсията на майка си с пълномощно, а в пълномощното бяха изписани име и презиме, защото майка ми има
един документ за самоличност, в който няма презиме (но за да е кашата по-голяма - има и друг, където е с три имена!). В крайна сметка взех парите, но на следващия ден когато имаше друга лелка на касата в пощата...