exP
Banned
Ето как един потребител с добра репутация се ебава с мен
kostianev декември месец му направих реклама на нов сайт и се разбрахме след резултатите да плати , януари месец трябваше да ми прати парите но уви нямал тогава нали празници а-у обещание до няколко седмици и така това обещание се превърна в месеци до преди 1-2 месеца някъде не си спомням вече ми пусна 50 лева и така останаха още 90 лева..... попитах го пак кога ще може да ги пусне каза че му били много нямало как нямал ги в момента.
И до преди 1 седмица ми се включи потребител от форума и каза че и на него му дължи пари и как може да се свържи с него бил му казал че бил на море и когато се върнел щял да му даде парите.
И стигаме до днес пиша аз на въпросния kostianev и ето какво се получава
[11:26:54] blondin40 каза: ?
[11:28:01] Александър Костянев каза: Кажи
[11:36:27] blondin40 каза: ami koga shte moje da se razplatim dosta vreme mina
[11:36:32] blondin40 каза: a 90 leva ne mislq 4e sa mnogo
[11:36:36] Александър Костянев каза: Незнам, нямам пари
[11:36:41] blondin40 каза: hm
[11:36:45] blondin40 каза: a do4uh 4e i na more si bil ?
[11:36:48] Александър Костянев каза: Ти не мислиш, ама са много на този етап
[11:37:01] *** Александър Костянев не може да бъде добавен поради настройките на своята неприкосновеност.
Останах си блокиран след като му казах че е бил на море Доста хора ще кажат неможе да е верно работил/а съм с него коректен е плаща си но уви и аз мислих същото и явно не съм единствения.
kostianev декември месец му направих реклама на нов сайт и се разбрахме след резултатите да плати , януари месец трябваше да ми прати парите но уви нямал тогава нали празници а-у обещание до няколко седмици и така това обещание се превърна в месеци до преди 1-2 месеца някъде не си спомням вече ми пусна 50 лева и така останаха още 90 лева..... попитах го пак кога ще може да ги пусне каза че му били много нямало как нямал ги в момента.
И до преди 1 седмица ми се включи потребител от форума и каза че и на него му дължи пари и как може да се свържи с него бил му казал че бил на море и когато се върнел щял да му даде парите.
И стигаме до днес пиша аз на въпросния kostianev и ето какво се получава
[11:26:54] blondin40 каза: ?
[11:28:01] Александър Костянев каза: Кажи
[11:36:27] blondin40 каза: ami koga shte moje da se razplatim dosta vreme mina
[11:36:32] blondin40 каза: a 90 leva ne mislq 4e sa mnogo
[11:36:36] Александър Костянев каза: Незнам, нямам пари
[11:36:41] blondin40 каза: hm
[11:36:45] blondin40 каза: a do4uh 4e i na more si bil ?
[11:36:48] Александър Костянев каза: Ти не мислиш, ама са много на този етап
[11:37:01] *** Александър Костянев не може да бъде добавен поради настройките на своята неприкосновеност.
Останах си блокиран след като му казах че е бил на море Доста хора ще кажат неможе да е верно работил/а съм с него коректен е плаща си но уви и аз мислих същото и явно не съм единствения.