От: Проблеми с форума при търсене
Напълно съм съгласен. mod_security трябва да присъства, без да се премахват рестрикции. Никой от нас не би желал "теч" на каквато и да е било информация.
Да си призная за първи път попадам на толкова заплетени фунцкии и то за нещо не кой знае колко сложно като търсенето. Колкото и прекрасен да е vBulletin-а като интерфейс и възможности, то наистина си е цяло предизвикателство да проследиш всичките куки за която и да е било функция.
Да си призная още едно нещо - днес за първи път разгледах по-обстойно как работи самата система (ядрото и функциите), макар, че и преди съм го ползвал (в началните ми опити да направя нещо (нулнато естествено)) и днес за пореден път се убедих, че системата си заслужава парите. Дори да не е най-добрата възможна, то труда хвърлен по разработката и си заслужава всеки лев, долар, стотинка или цент!
Радвам се, че "фикса", ако това може да се нарече фикс е помогнал
П.П.1. coolice, не забравяй, че при ъпгрейд към по-нова версия и евентуалната замяна на файла, ще трябва отново да се повтори горното.
П.П.2. Ей заради първия п.п. мразя да редактирам ядрото на която и да е било готова система, защото или не трябва да ъпгрейдваш или трябва сам да си водиш changelog на промените които си правил. Жалко, че от Jelsoft (а сега vbulletin solutions) не са предвидили опция за спиране на този хайлайт - гледам и други техни клиенти имат проблеми точно с това. Няма да е лошо някой с акаунт при тях да пусне рекуест за някои от следващите версии, това да бъде опционално - включено/изключено
П.П.3. И преди някой да ме посочи с пръст и да хвърли камък върху мен - ползвах преди 4/5 години нулната версия на vbulletin 3.6.0 gold, просто защото бях аматьор, а и не ми се влагаха пари в нещо което си нямах идея как работи. Днес го инсталирах, само за да намеря начин да се премахне стринга и махнах системата. Не подкрепям ползването на нулнати скриптове, освен за тестови цели.