P Plamen Gerdzhikov New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 1 Май 2011 #1 DELETE THIS!!! Последно редактирано: 7 Август 2011
G grigorov Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 2 Май 2011 #2 От: Ваучери на стойност 60лв за Google AdWords! Интересно ми е само на какъв принцип са ги пращали по пощата тия ваучери на хора дето не знаят как компютъра да си пуснат...
От: Ваучери на стойност 60лв за Google AdWords! Интересно ми е само на какъв принцип са ги пращали по пощата тия ваучери на хора дето не знаят как компютъра да си пуснат...
P Plamen Gerdzhikov New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 3 Май 2011 #3 От: Ваучери на стойност 60лв за Google AdWords! grigorov каза: Интересно ми е само на какъв принцип са ги пращали по пощата тия ваучери на хора дето не знаят как компютъра да си пуснат... Увеличете... Мен лично и 2та ваучера са ми пратени на фирмата, но не ме интересува такъв тип реклама!
От: Ваучери на стойност 60лв за Google AdWords! grigorov каза: Интересно ми е само на какъв принцип са ги пращали по пощата тия ваучери на хора дето не знаят как компютъра да си пуснат... Увеличете... Мен лично и 2та ваучера са ми пратени на фирмата, но не ме интересува такъв тип реклама!
P Plamen Gerdzhikov New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 9 Май 2011 #4 От: Ваучери на стойност 60лв за Google AdWords! DELETE THIS!!! Последно редактирано: 7 Август 2011