От: Re: Престанете да ме спамите бе ей....webpossesor/ sunny web glow
Да уточня.. Радост не е пускала никакъв спам и тя няма нищо общо с директорията на Брад.
Аз бях тази, която пусна спама и НЕ беше нарочно. Вече опитах един път да обясня на AlanFort на ЛС и не се получи.
Целта ми не беше да пусна спам на всички потребители, защото знам колко досадно е това, тъй като и мен са ме спамили и то не веднъж.
Стига сте се нахвърляли на Радост за моята грешка, защото тя няма нищо общо точно с това.
Извинявам се публично на всички, които са получили спам!
И историята се приближава към края си? Или не?
Значи Петко има директория която е оте*ал и дал на Стефка да я управлява. Един ден тя решила да изпрати бюлетин ( да не е спам че много грубо звучи) на потребители които разбира се били таргетирани и дабъл опт ин
. Но не щеш ли нещо се объркало и гадния скрипт полудял и започнал да изпраща на всички (като разбира се пропуснал радост). Иван получил мейл и решил да си отмъсти на всички и всичко щото днес му било гаден ден и 157-мия спам който получил вече прелял чашата. Започнал разследване и чрез бързи и отиграни движения с мишката намерил гадния гнусен спамър и решил да скапе и неговия ден. Отворил предприемач.ком и цъкайки с език и тропайки с левия крак започнал да нарежда и да кълне собственика на сайта.
Петко стана от сън и изобщо не подозираше че лешоядите вече са изяли левия му крак и бавно, но целенасочено се насочват към ...да кажем по нагоре. И отвори той сайта и що да види... работата беше толкова сериозно че отиваше към бан за вечни времена, затвор. И в най-важния момент се включи царира радост. Със своя режещ като бръснач ум и рефлекси на дива котка веднага отвлече вниманието на най напористите и желаещи отмъщение. Задната й мисъл беше да покаже своето превъзходство над останалите дървени философи като ги принизи на нейното ниво и ги победи във словестната битка оповавайки се на дългогодишния си опит.
Но в този момент върлият враг на шарлатаните и бесен противник на земеделските животни - тип крава, Грирор се включи. С две бързи изречения успя да обиди царицата и тя привика царедворците да я защитят. Междувременно имаше и няколко свидетели който още не бяха взели страна в двубоя. Може би изчакваха да видят кой ще вземе превес и да го довършат? Или може би просто пийваха домашно сварената си ракия и подвикваха на жените си:" Жено, аре носи салатата и идвай, че панайрът по предприемача почна!"
Историята е измислена. Всяка прилика е случайна. По време на писането не бяха наранени никакви, крави, оцве, гъски и други селскостопански животни.
п.п. Пиша статии на всякаква измислена тематика. 500 думи без ключови думи. Уникални. Неповторими. Изключително скучни и скъпи. За контакти: село Долно Камарци, бившото ТКЗС, втората барака.