Здравейте! Обявявам конкурс за лого с награден фонд от 150лв! Изискванията за конкурса са следните:
Изискванията за логото:
Ако се сетя за нещо, ще допълвам. Ще се радвам също на мнения и препоръки от ваша страна.
Ако искате да изкарате някой лев, пък не сте дизайнер, сиреч афилиейт:
1. Поканете някой приятел, който е добър във Photoshop.
2. Убедете го да участва в конкурса.
3. В случай, че спечели, той ще получи обещаната награда, а за вас ще има 30лв комисионна.
Поздрави и успех!
- Конкурсът стартира днес и е с времетраене до 09.06.2012г. (девети юни тази година). Оставям голям срок защото търся нещо качествено, което смятам, че е добре подкрепено с наградният фонд.
- След приключването на конкурса, в срок от една седмица се избира победителят.
- Аз съм журито и аз определям кой ще е той.
- Награда за 2-ро място НЯМА! Всичко или нищо
- В конкурсът можете да участвате с неограничен брой предложения.
- Ако не ви стигне времето имате правото да пишете в темата и да си запазите време. Ако пишете между 7-ми и 9-ти юни, че имате нужда от още време, конкурсът се удължава с още една седмица.
- Нещо много важно, ще ползвам само лого, КОЕТО МИ ХАРЕСА! Няма да платя за нещо, за да отбия номера. Ако не харесам нищо, то ще обявя явно гласуване сред останалите потребители на форума и човекът събрал най-много гласове ще получи утешителна награда в размер на 30лв. Като знам, обаче колко сте талантливи, едва ли ще стигнем до там.
Изискванията за логото:
- Прави се за сайта Razbirach.com и трябва да съответства на мястото, където в момента е разположен слогана, на цветовата гама и т.н., тези неща дизайнерите си ги знаете.
- Трябва да има някакъв брандабъл откъслечен елемент. Тоест нещо малко от логото, което да поставя като Favicon и да ползвам като корица на Facebook и Google+ страниците. Идеята е тази част като се види самостоятелно и да се асоциира с моят сайт.
- В този ред на мисли, освен брандабъл частта логото трябва да съдържа и текст "Razbirach.com".
- Крайното лого трябва да е с хубава резолюция и качество. Трябва да ми пратите подходящ файл за слагане в сайта (.png, .jpg и т.н.), както и изходния файл (.psd примерно). Също така ми трябва вариант на логото във векторен формат.
- Прикрепяйте в постовете си освен логото и тъмбнейл на страницата как би изглеждало то.
Ако се сетя за нещо, ще допълвам. Ще се радвам също на мнения и препоръки от ваша страна.
Ако искате да изкарате някой лев, пък не сте дизайнер, сиреч афилиейт:
1. Поканете някой приятел, който е добър във Photoshop.
2. Убедете го да участва в конкурса.
3. В случай, че спечели, той ще получи обещаната награда, а за вас ще има 30лв комисионна.
Поздрави и успех!
Последно редактирано: