И аз не знам защо реално е нужно да се правят сравнения, да се слагат епитети и да се хранят хора. Знам, че всеки има опонент или човек, на който (меко казано) не симпатизира, но все си мислех, че това са тези, които наистина са извън сферата и причините са лични. А кой какво е правил, знам, че има винаги 2 гледни точки по въпроса. Няма да се изненадам, ако ми се лепне червена репутация, но познавам Клокси и ми е малко гадно когато колега обижда друг колега. Алане, това че не се знаем визуално, не означава, че не сме дружки по един или друг повод. Да си кажа честно тук никога, и ще си остане така, няма да нахраня някой колега, ама никога. Това е първо - долно и втори, знам, че може да даде лошо отражение, най-вече за мен.
Каквото и да има и да се е случило, знам, че може да се оправи, пък и да не се - пазете си нервите, здравето и енергията за по приятни емоции.
И аз съм го ял, но за сметка на това се е получавало така, че да няма ненаказано нещо. Никога не подхождайте негативно към колега. А това между Амонт и Никс си е тяхна работа и реално и двамата имат доста добър речник и определено има и забавни моменти в комуникацията им. Но и те не са чак толкова врагове, колкото колеги. В това съм сигурен.
Днес по повод минаването на 10 000-ния ми пост (кулайс дължиш ми бира, хахаха), ще пусна една тема, която ще се радвам да прочетете и помислите върху нея, поне хората, които подхождат нетактично. Не казвам че има такива тук, но все пак да спомена. Като естествено ще се радвам да я коментирате и да дадете вашите гледни точни. Надявам се да стане добре, защото искам да я шерна в мрежата. Не за друго, а последно време много хейт тече навсякъде.