stoineff
Well-Known Member
Давайте информация, снимки, кой каквото има за пожара във Витоша
каква е била тази буря? цяла гора е повалила?повалената вследствие на бурята на 22 май 2001 година смърчова гора
Off Topic 2: в момента би трябвало всички онези които преди няколко дни бяха на орлов мост да са там
Никъв офтопик не е. Ама на тия им е по-лесно да "обичат природата" само като надуват свирки и се търкалят по асфалта.
Аз съм гасил горски пожар. С лопата. Не е за тях.
Браво на пичовете, бързо се организирват.
Могат да бъдат само за пример! :|
Могат да бъдат само за пример! :|
Днес се оказва, че пожарът може би умишлено е запален и не се гаси и се вихри в парцелите, за които бяха протестите за ски-пистите във Витоша. Какво мислите по темата? Възможно ли е толкова голямо безочие?! ... всъщност май задавам реторичен въпрос.
Това е голям изненада. Имаше един статус във Facebook, който беше нещо от рода на "Когато не става със закони, става с пожари." И мисля, че е най-правилната идея за нещата. Не задаваш риторичен въпрос, защото повече биха се замислили дали човек би стигнал до там. Ако не се лъжа това се случи и във Варна. Нали? Големите бизнесмени взеха разрешения за строеж на първа линия и природата си го върна, като леко "премахна" първа линия. Та, в този ред на мисли, аз лично не бих се качил на лифта, който ще минава от там или конструкцията, която ще "краси" тази част от Витоша.Днес се оказва, че пожарът може би умишлено е запален и не се гаси и се вихри в парцелите, за които бяха протестите за ски-пистите във Витоша. Какво мислите по темата? Възможно ли е толкова голямо безочие?! ... всъщност май задавам реторичен въпрос.
че и на мен ми намирсва на нещо