Простотии във фейсбук

От: Простотии във фейсбук

This content is currently unavailable

GOOD JOB! А за какво ставаше въпрос вътре?

снимка на дете и пише, че е болно от рак
и както винаги - фейсбук ще даде по 1 лв. за всяко споделяне...

снимка на дете и пише, че е болно от рак
и както винаги - фейсбук ще даде по 1 лв. за всяко споделяне...
фейсбук ще даде по 1 лв. за всяко споделяне... - ???
А такива методи за набиране на харесвания и споделяния са отвратителни наистина! Коя е страницата, в която го имаше? Дали са си го изтрили сами?...

Много жалка история ....

фейсбук ще даде по 1 лв. за всяко споделяне... - ???
А такива методи за набиране на харесвания и споделяния са отвратителни наистина! Коя е страницата, в която го имаше? Дали са си го изтрили сами?...

Не я отваря, още при Полтъргаиста

Коя е страницата, в която го имаше? Дали са си го изтрили сами?...
Не си спомням коя беше..
и едва ли те сами са я изтрили...

Беше някаква страница за статуси. Поне имаше "статуси" в името.

Браво момчета, още малко и ще станете истински конкуренти на фейсбук полицаите. Марк Зукърбърг би се гордял с вас! :lol:

nathalya_natalya_neidhart_policia_wwe_cyber_sunday_divas_halloween_2009_copy.jpg

Сякаш за първи път го виждате това нещо ??? Това е масова практика на 90% от страниците във фб. И нали знаете че не е луд този, който яде зелника, така че виновните са тъпанарите дето от щедрост и благородност ги споделят тия глупости..

" Нищо лично - просто бизнес " е точната реплика тука.

Аз не подкрепям това но разбирам и двете страни.

Сякаш за първи път го виждате това нещо ??? Това е масова практика на 90% от страниците във фб. И нали знаете че не е луд този, който яде зелника, така че виновните са тъпанарите дето от щедрост и благородност ги споделят тия глупости..

рядко виждам подобни извращения (сигурно защото не съм се абонирал за такива жалки страници)
но когато видя подобно нещо, ще поствам тук да подаваме сигнал

От: От: Простотии във фейсбук

рядко виждам подобни извращения (сигурно защото не съм се абонирал за такива жалки страници)
но когато видя подобно нещо, ще поствам тук да подаваме сигнал

Добра идея !

@nortrant
Добра идея !

@Kreayshawn, вярно, вярно. Ама е хубаво да има хора, които да отворят очите на останалите, че сме станали еб@си нацията проста!

Бях чел нещо, някъде за вирал маркетинга, обаче не мога да се сетя къде, че наистина имало подобни кампании във Facebook. Съвсем реални. Някой да знае нещо повече по въпроса?

Ами картинките, които споделят от типа : сподели, ако намериш цифрата между буквите ? :)

Това са отвратителни неща - слагай ги тук да ги репортвам и аз. Няма бизнес тука. Има извращение и простотия. И за какво? Тъпи деца !

Бях чел нещо, някъде за вирал маркетинга, обаче не мога да се сетя къде, че наистина имало подобни кампании във Facebook. Съвсем реални. Някой да знае нещо повече по въпроса?
И аз съм го чел това някъде, но със сигурност няма да се организира от бг страници.

Съмнявам се да е имало подобна кампания, дори мисля, че фейсбук излязоха с официално съобщение за тези снимки. Иначе си е пълна идиотия. Хващат се основно хора, които рядко пипат компютър или още са в гимназията...

Това са отвратителни неща - слагай ги тук да ги репортвам и аз. Няма бизнес тука. Има извращение и простотия. И за какво? Тъпи деца !

Да, ама за "бизнеса" си някои са готови и майка си на снимка нагъзена да сложат и да пишат "сподели, ако си против секса с нея" например!!! И не им пука ни грам , даже плюят по тези, които ги отвращава това (разни конкуренти на фейсбук полицаите...)

Абе хора, в този свят има много несправедливости. Човекът е егоистично и подло същество и това ще си е и в бъдеще. Какво ми поствате поредната локална неправда?
Добре, сега ще изровя някоя ''гладна новина'' от Африка и да почваме да ги оплакваме и тях?
Най-смешното е когато хората си правят подаръци иийч одър - и това се води, че възложителя (демек този, който подарява) прави жест на получателя.
Пълен булшит - прави си подарък на своето его, защото чака благодарна реакция от получателя. Пълен ташак.

Горе