От: Сериозен проблем с фейсбук страници? :х
В конкретния случай мисля, че е заради хиперактивността им (с голям принос за нея е така наречения "черен маркетинг") и просто сървърите и скриптовете на Фейсбук са изгърмяли, защото не са годни за такава хиперактивност
Съвсем скоро дискутирахме методите на "черния маркетинг" и приятелски ви посъветвах да не го правите, но един мастит ФБ спец ме отряза с думите "кво ти пука, тва е Фейсбук!" и аз, разбира се, си замълчах...
Има случаи, в които банват временно страници и след време пак са си ок, но понякога и това ок е временно и пак ги банват завинаги. Искрено ти пожелавам при теб да е временно (макар ццитираното от теб съобщение да не дава такива надежди) и да си си взел поука.... Ако страниците са свързани с лайк бутони. лайкбоксове и т.н. в сайтове - махни ги отвсякъде. Една от вероятностите за бан е при лайк-локер бутоните
Другата вероятна причина е репорт на поствано съдържание в страниците... затова, колкото и да са супер активни и добри страниците ти, трай си и не се хвали по форумите колега, както го направи тук наскоро, воден отемоциите си може би...
Товае моето скромно мнение ... нека се изкажат и маститите спецове, пак ти пожелавам да се оправят!