Въпрос за дублирано индексиране

DonMakaveli

Well-Known Member
Здравейте, имам един въпрос който е свързан с индексирането.

В момента работя по отварянето на един сайт, който е в процес на превод. Сайта е качен на хоста на друг мой действащ сайт, но все още не съм го пуснал официално.

Забелязвам, че вече е индексиран в гуглето и се показва при търсене на определена ключова дума. След като го приключа с превода ще го кача на друг хост, но ме притеснява това, че вече това съдържание е индексирано преди това на друг хост.

Въпроса ми е ще помисли ли бота, след като обходи новият сайт, качен вече на нов хост, че това е дублирано съдържание?

От: Въпрос за дублирано индексиране

Дублирано съдържание от хост... такова чудо за първи път чувам. Не, няма да го смята. Пък и ако се притесняваш му слагаш да не се индексира сайта, след това като си готов с превода и прехвърлиш сайта на новото място и го оправиш, го пускаш и си готов!

Последно редактирано:
От: Въпрос за дублирано индексиране

Превода на системата ли? :mrgreen: то по тази логика всички известни системи трябва да са с дублирано съдържание - нали езиковия пакет се ползва от всички...

можеше да сложиш един .htaccess и готово...

От: От: Въпрос за дублирано индексиране

Дублирано съдържание от хост... такова чудо за първи път чувам. Не, няма да го смята. Пък и ако се притесняваш му слагаш да не се индексира сайта, след това като си готов с превода и прехвърлиш сайта на новото място и го оправиш, го пускаш и си готов!

Сега е на един хост, след като стане готов го качвам на друг хост, и този сегашния го трия. Това имам предвид.

От: От: Въпрос за дублирано индексиране

Сега е на един хост, след като стане готов го качвам на друг хост, и този сегашния го трия. Това имам предвид.

Разбрах какво имаш предвид. Краткият отговор е: Не! Обяснението - тук.

Горе