НАЛИЧНИ СА НОВИ ЦЕНИ - МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ ЗА ТЯХ В "Копирайтинг услуги" темата от подписа.
РЕВЮТА:
РЕВЮТА:
Получих статията още вчера вечерта. Тоест няколко часа след като бях изпратил на ЛС желаните от мен думи.
Бях задал на колегата 3 ключови думи и мога да кажа че е успял доста добре да направи статията и умело да включи думите на подходящите места. Статията е написана изключително добре (определено ме учуди) и не е писана само с цел СЕО, ами е и изключително информативна. Освен това ме впечатли и бързината с която е успяла да се справи, само няколко часа. Поздравения за което, мога да кажа че лично аз ако имам нужда от статии определено бих се спрял на fifi.
Получих си първата статия-отлична за първа статия която не е по обща, а по специфична тема.Личи си че е отделено време за навлизане в темата, статията е информативна но и приятна за четене.
Ако няма спад в качеството (често срещан проблем при копирайтърите) ще поръчвам постоянно!
Получих статия - много съм доволен, приятна за четене, не открих някакви сериозни граматически или пунктуационни грешки - така, че горещо препоръчвам!
И аз си получих първата статия. Страхотна е!!!
Прикачени файлове
Последно редактирано: