От: уебсайт за имоти - питане
Ще си кажа мнението.
Донякъде е компетентно.
Аз примерно като търся апартамент под наем ( няколко пъти ми се случи вече да търся по различни причини - не за мен ) винаги намирах нали, но повечето сайтове бяха много натруфени, супер много реклами и оферти и почти не можеш да се ориентираш.
От друга страна, бих се радвал да виждам само подбрани оферти, в зависимост от критериите - цени, големина и т.н. все хубави апартаменти, а не да губя времето си да гледам някакви стари и изпотрошени квартири.
Бих се радвал на един сайт, който просто влизаш - изчистен дизайн, лесно и достъпно меню, цъкаш и си на точното място.
Пък и изглежда по професионално, според мен, тъй като човек влизащ в сайт и виждащ ужасно много реклами, натрупани менюта и прочие се отказва да търси, или поне гледа с лошо на сайта. А и все пак е хубаво да се уточниш преди да започнеш сайта с каква насока ще го правиш, дали само да предлагаш оферти или да предлагаш самите апартаменти, като пример ти го давам, тъй като от първото.. ще взимаш МОЖЕ БИ комисионна/ или направо абонираща такса от различни брокерски къщи, а от другото направо комисионна, ако се закупи/даде под наем мястото.
Успех.