http://prodavalnik.com/forum/topic/?t=118727
Вижте най-долу какво казва модераторката
interisuva me, kak da pltj
http://prodavalnik.com/forum/topic/?t=118727
Вижте най-долу какво казва модераторката
Таз модераторка, ако я изловят от отдел SEO, или шефовете и и пиши я бегала.
Аз, ако беше някой да го каже за мой сайт за обяви и направо излита да си търси другаде препитание.
А защо? Защото не знае собствените си общи условия ли? Или за друго?
Защото им оспамваш сайта колко пъти да го казвам вече!
Думкай, като ти се спами налей го целия, няма да напълниш моята база с излишни боклуц иначе ако беше до мен директно съм те резнал.
Вече е готово.Кога ще е готово това чудо
Явно с тебе говорим за различни неща - здраве да е.
Продавалник не е това което беше.Не очаквайте скоро нещата да се оправят.Виждам светлото му бъдеще да последва АУРКО.Нещата в последната година вървят все по на зле.Постоянно има сериозни проблеми с модернаторите в продавалник.Сутринта ми изтриха 15 обяви под предлог,че са дублирани което не е вярно.Липсва и адекватен съпорт.
Продавалник не е това което беше.Не очаквайте скоро нещата да се оправят.Виждам светлото му бъдеще да последва АУРКО.Нещата в последната година вървят все по на зле.Постоянно има сериозни проблеми с модернаторите в продавалник.Сутринта ми изтриха 15 обяви под предлог,че са дублирани което не е вярно.Липсва и адекватен съпорт.
За обявите - ето това е един пример защо да си купиш продман. Имаш си обявите на диска - едно натискане на копче и пак са ти на сайта. Естествено е добре да се разбереш с тях, че не са дублирани, и наистина да не са (изтрито и препубликувано не е равно на дублирано).
Проблема е, че веднъж изтрити няма да ти ги върнат пак, дори да признаят, че не са дублирани. Затова е добре да имаш начин за лесно препубликуване
В голяма грешка си.Обявите ми не са дублирани.Имам различни артикули нововъдението е забележи подобни!?! тълкуват го както си искат.
За обявите - ето това е един пример защо да си купиш продман. НЕ става защото и на него му намериха цаката.Поведението на модернаторите и неуважението към потребителите им ме одблъднаха от ползването на сайта им.Продажбите там не са някакви които да си заслужават вложеното време да не говорим и за пари.За мен продавалник е погребан АМИН.
проблема е,че все повече и повече потребители са недоволни от продавалник.
И за кое точно съжаляваш?Така е, за съжаление.