Продавам сайта lubimec13.com, който е от 2009г, но последните 2-3 год. само му подновявах домейна.PR1 е сайта.
Сега като си влязох в хостинг акаунта и като погледнах Австатс, наистина съм за убиване,
че толкова години съм го бил зарязал.
Учудващото е, че все още има потребители, които се регистрират и носи някакви малки
приходи от кликове от Адс, особено на банера под заглавието - бум в сайта и са кликнали.
Преди години ми правеше по 2-3 дол. на ден само той при средно дневни 1500 уникални,
но после се впуснах в други проекти и го забравих. Не съм засичал 2013 и 2014г колко са точно.
Може би ще се намери някой да го иска и отново да си го разработи,
може би чрез Фейсбук или други мрежи, защото според мен има потенциал за приходи.
Цената, която му търся е 130 лв., ако е с домейна, но предпочитам да си оставя домейна
и да продам само системата и базата, по договорка ще е...
Възможен е коментар по цената.
Ако имате интерес и предложения, пишете на лични или може и в темата.
Ето малко history как се е развивал през годините или това е нагледен урок
на тема "Не бъдете мързеливи като мен".
- тази е от 1 до 15 януари 2014г.
Посещенията са били и са изцяло от Гошо.
P.S. Забравих да напиша, че има донаписан и допълнителен модул за пускане на SMS,
но аз не съм го ползвал.
Сега като си влязох в хостинг акаунта и като погледнах Австатс, наистина съм за убиване,
че толкова години съм го бил зарязал.
Учудващото е, че все още има потребители, които се регистрират и носи някакви малки
приходи от кликове от Адс, особено на банера под заглавието - бум в сайта и са кликнали.
Преди години ми правеше по 2-3 дол. на ден само той при средно дневни 1500 уникални,
но после се впуснах в други проекти и го забравих. Не съм засичал 2013 и 2014г колко са точно.
Може би ще се намери някой да го иска и отново да си го разработи,
може би чрез Фейсбук или други мрежи, защото според мен има потенциал за приходи.
Цената, която му търся е 130 лв., ако е с домейна, но предпочитам да си оставя домейна
и да продам само системата и базата, по договорка ще е...
Възможен е коментар по цената.
Ако имате интерес и предложения, пишете на лични или може и в темата.
Ето малко history как се е развивал през годините или това е нагледен урок
на тема "Не бъдете мързеливи като мен".
- тази е от 1 до 15 януари 2014г.
Посещенията са били и са изцяло от Гошо.
P.S. Забравих да напиша, че има донаписан и допълнителен модул за пускане на SMS,
но аз не съм го ползвал.
Последно редактирано: