Така е екстра секцията. Честита! А и като икономист по професия мога да пиша или поне ще ми е интересно се ровя там. Хубаво е, когато всичко е добре подредено
С какво точно се занимаваш, интересно ми е какви секции реално ще са интересни за теб. Питам от гледна точка на потребителя - търговия, производство, стокови операции и т.н. Не казвай нишата или пазара, а типа дейност. За протокола да се знае.
Идеите сами ще си дойдат. Проекти, скоро (ако успеем да се класираме за 2015 г.) ни чакат и няколко проекта даващи шанс на предприемачите да стартират свой собствен бизнес.
Не е нужно да правите секция за недвижими имоти специално заради моя бизнес . Важното според мене е ,че ще можем да си говорим за офлайн а те практиките са си що годе еднакви . Аз ще дам съвет на някого в моя ресор , друг ще ми даде за неговия ресор и ще си помагаме Както аз пак казвам научих доста неща от онлайна докато си чета тука )) . Наблюдавам и друго интересно явление , че не съм единствения с офлайн бизнес тук , абе доста са си хората само че нямат тема в която да си говорят за това )) . Междудругото мисля и че онази идея за консорциума от предприемачи дето я писахте би могла и именно би се случила с помощ на офлайн предприемачи имайки предвид ,че те познават face-2-face комуникацията , преговорите , разговорите и др. докато това липсва при по-голямата част от онлайна .
ахах даже от работа влязах днеска да видя отговорите тук , като се прибера ще разгледам новата секция . Смятай колко съм се надъхал значи а ?
Мда, това си плачи за една хубава тема. Сериозно може да се замисли STLINA. Аз с радост също ще я прочета. Дори и да не е 1000 думи писаници, 2-3 изречения.Аз лично имам интерес към недвижимите имоти, но както и да гледам не мога да намеря имот, които да дава нещо повече от 5-6 % възвращаемост. Та ми е интересно до каква възвращемост е постигнал колегата, и с какви типове имоти се занимава