bgkulinar
Well-Known Member
Сори, по-късно видях, че е писано по-темата, а уж търсих.
Последно редактирано:
Евалата, само така. Сега ще им кажеме, кои са истинските мастъри на мрежата. Еми да ни е честито.
Да, определено разлика има. И аз не мога да повчрвам, че има програми с толкова слаба конверсия, но както се вижда някои изпъкват пред други и това ги прави лидери сред webmaster средите. И така, готините програми трудно ще изчезнат, независимо колко гадост ще поемат от мрежата, важното е да са си # 1.Имам 3 продажби за няколко месеца. Слаба конверсия, като се има предвид колко импресии имам на техните продукти. С генбукс е опредлено е по-добре.
Да, за тях става дума - конверсията там е повече от доволна. Рядкост са афилиейт програми с толкова добра конверсия и комисионни. Имай напредвид, че при пипането на Sales-Copy-то стават чудеса. Това го знам от личен опит. :wink:Това за генбъкса за сайтове ли говорите или за платена реклама, че конвертирал добре и аз ще ги пробвам скоро.
Аз пробвах преди време Clickbank. Потроших сума ти долари за реклама на техните продукти в Adwords, но уви - само загубих. За 2 месеца не направих нито една конверсия. Отказах се от тях.
123 клика - високо таргетирани кликя и нито една продажба. Продукта беше сайт за продажба на конфискувани цени на безценица.
Никой не се е похвалил да продава нещо с Clickbank. Толкова ли никой не ги пробва?
Имат продукти, които по принцип трябва да конвертират добре.