Очаквам вашите предложения: (не ме интересуват готови системи)
Да се разбира, че искаш сайтовете които са да не са правени на готови системи? :shock: Защо?
Това дали проекта ще е успешен не зависи дали е къстъм система или готова, а от много други фактори.
@webmast367 Може би, също така, ще е полезно да обясниш какво разбираш под "проект" в контекста на горния коментар.
Здравей, ако имаш някой сайт,който е с готова система и мислиш,че има бъдеще с радост бих го погледнал. Като цяло казвам без готови системи по простата причина,че и сам мога да си направя куп сайтове, но всеки един винаги се ограничава до едно положение и не си заслужава на нещо безплатно да се вкарват пари лично мое мнение. Все пак може и да греша за това , както казах може да ми пратиш сайта си на ЛИчно да го прегледам. Поздрави
Останал си с грешно впечатление. Мен не ме интересува обявата ти
Просто я коментирам, че за мен това е грешно.
Всеки има гледна точка или виждания. И все пак ясно съм написал а получавам сайтове изработени на Wordpres новинарски и прочие,които по никакъв начин не виждам 1 лев в тях а камоли да ги рекламирам. Смятай,ако пък бях написал пращайте и такива ... Ужас...
Успех !
Благодаря за съвета наистина звучи по-добре ! Сега ще едитна темата. ПоздравиВ сайтовете на wordpress няма нищо лошо. Мога да ти кажа доста такива, които правят много добри пари. Въпроса е идеята на сайта, според мен може да опишеш какви сайтове да не ти пращат, като тематика. Така ще е много по-добре, но лично мнение.
Успех.
нямам такива приходи в излишък,
Човек не така грубо те понеже не те познават така реагират а и има много съмнителни хора във форума...
(ако не искаш да го казвам ще го изтрия)
Това е човека с 6000 онлайн 250 000 униклани и 320 000 отваряния за един ден от новината ми че хостинга на по големите планове може да издържи такъв трафик.... и новинарски сайтове си има, предполагам си търси нещо различно да си разнообрази бизнеса че само със забавни и скандални новини не става
Човек не така грубо че ще отблъснеш сериозните с който може да си сътрудничиш (едитни си поста), те понеже не те познават така реагират а и има много съмнителни хора във форума...
Това е човека с 6000 онлайн 250 000 униклани и 320 000 отваряния за един ден от новината ми че хостинга на по големите планове може да издържи такъв трафик.... и новинарски сайтове си има, предполагам си търси нещо различно да си разнообрази бизнеса че само със забавни и скандални новини след време почваш да имаш чуството че се тъпче на едно място
Пич, кажи ми, че си се объркал нещо?!?!?
Кога и с какво съм "големял" като избощо не сме комуникирали? Май започваш да си позволяваш доста ми се струва!
Сега за да се научиш да гледаш какво и на кой даваш - ще получиш червена ряпа и от мен
Човек не така грубо че ще отблъснеш сериозните с който може да си сътрудничиш (едитни си поста), те понеже не те познават така реагират а и има много съмнителни хора във форума...
Това е човека с 6000 онлайн 250 000 униклани и 320 000 отваряния за един ден от новината ми че хостинга на по големите планове може да издържи такъв трафик.... и новинарски сайтове си има, предполагам си търси нещо различно да си разнообрази бизнеса че само със забавни и скандални новини след време почваш да имаш чуството че се тъпче на едно място