hatre
Active Member
Здравейте, поръчах си от aliexpress 15 неща, всяко едно идва по отделно, но сега за едното ми искат банково извлечени. Проблема е, че всички съм ги взел на един път, с едно банково извлечение за около 150 долара, а въпросното струва 45 долара. Четох, че се плаща ДДС и искат банково извлечение за да се види реалната стойност на пратката, но в случая тя няма как да се види, а още повече че имам пратки, които не са дошли, ако и на тях ми искат банково извлечени работата става леко малоумна
Изкарах си извлечението от банката, то няма подпис, печат, лесно може да се преправи от 150 на 50 долара и се чудя дали да го преправя? Ако ще ме карат да плащам ДДС 2-3 пъти, нещо не съм съгласен
Мога да приритвам всички поръчки и да ги пощата в пощата, но не знам какво да правя.
Изкарах си извлечението от банката, то няма подпис, печат, лесно може да се преправи от 150 на 50 долара и се чудя дали да го преправя? Ако ще ме карат да плащам ДДС 2-3 пъти, нещо не съм съгласен
Мога да приритвам всички поръчки и да ги пощата в пощата, но не знам какво да правя.