T Techky Member 28 Декември 2009 #1 Как да направя така , че да се вижда на първоначалната ми страница част от темата и чрез бутон "още" да се праща към цялата публикация .. Нещо немога да я набарам тази опция как се прави ?
Как да направя така , че да се вижда на първоначалната ми страница част от темата и чрез бутон "още" да се праща към цялата публикация .. Нещо немога да я набарам тази опция как се прави ?
po_taka New Member 28 Декември 2009 #2 От: Разкъсан пост http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?answer=154172
T Techky Member 28 Декември 2009 #3 От: Разкъсан пост Добре .. Видях го .. Прочетох го .. За мен сигорно е 27 и все пак не ми става ясно как да скрия част от статията ..
От: Разкъсан пост Добре .. Видях го .. Прочетох го .. За мен сигорно е 27 и все пак не ми става ясно как да скрия част от статията ..
R ReminD Well-Known Member 29 Декември 2009 #6 От: От: Разкъсан пост po_taka каза: Прочел си дръжки Увеличете... Стига бре , аз нямам такова нещо...
От: От: Разкъсан пост po_taka каза: Прочел си дръжки Увеличете... Стига бре , аз нямам такова нещо...
G gangster New Member 29 Декември 2009 #7 От: От: От: Разкъсан пост scorpiass каза: Стига бре , аз нямам такова нещо... Увеличете... Settings ->Updated editor и ще имаш
От: От: От: Разкъсан пост scorpiass каза: Стига бре , аз нямам такова нещо... Увеличете... Settings ->Updated editor и ще имаш
OneManArmy New Member 16 Януари 2011 #9 От: Разкъсан пост Може и без да натискаш бутона.Просто в хтмл редактора поставяш <!-- more --> където искаш да направиш "джъмпа"(да скриеш остатъка от публикацията).
От: Разкъсан пост Може и без да натискаш бутона.Просто в хтмл редактора поставяш <!-- more --> където искаш да направиш "джъмпа"(да скриеш остатъка от публикацията).