happyslacker
New Member
Получаване на факсове: k7.net
- Безплатен номер в САЩ +1-206-xxx-xxxx (губите номера при 30 дни неактивност)
- Приема обаждания от цял свят (или поне така пише в рекламата)
- Приемане и препращане на гласова поща към електронна поща
- Приемане и препращане на факс към електронна поща
- Нищо не се плаща
- Напълно анонимно (пита само за адресът на електронната поща, където да препрати информацията)!
Към момента не приема нови регистрации, платената им услуга faxaway.com обаче работи ($1 на месец, мин. $10 депозит при регистрация).
Изпращане на факсове: faxzero.com
- Изпращане на факсове до САЩ и Канада
- Приема файлове .DOC, .DOCX, и .PDF (до три страници)
- Анонимно (трябва да се въведе само валидна електронна поща, където се получава съобщение за потвърждаване на заявката за пращане)
- Нищо не се плаща (за до два факса на ден)
Двете услуги съм ги тествал (изпратих PDF чрез faxzero.com и получих факс чрез k7.net). Получаването работи с mail.com (mail.bg не иска да приема писмата от k7.net - даже не влизат в папката със спам; преди да ползвате услугата за получаване на факсове е добре да пратите един тестов факс чрез услугата за изпращане и да видите дали доставчикът на електронна поща ще блокира съобщението).
Не съм пробвал дали PayPal приемат подобни факсове, но има вероятност и да приемат.
Още ресурси:
Как да изпратим факс през Интернет
Free fax services
Безплатно изпращане на факс през интернет
- Безплатен номер в САЩ +1-206-xxx-xxxx (губите номера при 30 дни неактивност)
- Приема обаждания от цял свят (или поне така пише в рекламата)
- Приемане и препращане на гласова поща към електронна поща
- Приемане и препращане на факс към електронна поща
- Нищо не се плаща
- Напълно анонимно (пита само за адресът на електронната поща, където да препрати информацията)!
Към момента не приема нови регистрации, платената им услуга faxaway.com обаче работи ($1 на месец, мин. $10 депозит при регистрация).
Изпращане на факсове: faxzero.com
- Изпращане на факсове до САЩ и Канада
- Приема файлове .DOC, .DOCX, и .PDF (до три страници)
- Анонимно (трябва да се въведе само валидна електронна поща, където се получава съобщение за потвърждаване на заявката за пращане)
- Нищо не се плаща (за до два факса на ден)
Двете услуги съм ги тествал (изпратих PDF чрез faxzero.com и получих факс чрез k7.net). Получаването работи с mail.com (mail.bg не иска да приема писмата от k7.net - даже не влизат в папката със спам; преди да ползвате услугата за получаване на факсове е добре да пратите един тестов факс чрез услугата за изпращане и да видите дали доставчикът на електронна поща ще блокира съобщението).
Не съм пробвал дали PayPal приемат подобни факсове, но има вероятност и да приемат.
Още ресурси:
Как да изпратим факс през Интернет
Free fax services
Безплатно изпращане на факс през интернет
Последно редактирано: