От: Какво стана с прословутия закон за хранителни добавки?
КЗП са тъпунгери и въобще няма да си направят тръда да им пишат даже. Абе и там е бъкано с корумпета. Просто когато някой е против интересите на тези, които си плащат (като един случай не наскоро) тогава се абмицират и с медии и с глоби и с кво ли не. Но като ства дума за некой си ей така, нема бате и пръста да си мръднат. Като всяка държавна институция и тази е за яки съкращения, защото олигофрените от тази комисия харчат парите ни. Тези на данъкоплатеца.
И съм много за метода на Ганстера - Copy->Paste и да няма неразбрали и неоправдани. А не този закон остава така, защото еди кой си е подкупил еди кой си. Оня закон няма да се пипа, защото ще спе кранчето дето тече от еди кой си. Скапани продажници. Тези закони не са писани и гласувани толкова тъпо, защото са тъпи онея горе. А защото са в интерес на някой, който си плаща. Всичко е толкова голяма схема, че грам не искам да се занимавам с това. И ако може и те да не ме занимават. А после "не сме копумпирани". И медиите им помагат да оправдаят някой закон, който е на практика супер зле. Всички са за клатене, ако ме питате. За това не става нищо. Аз пак апелирам да не се прави тук онлайн бизнес. Просто е скапана мизерия и ще продължава да е така.