Здравейте предприемачи.
Преди да изложа услугата си, искам да споделя, че тя не е за хора които не ценят качеството. Работя предимно със списъци съставени от мен. Предпочитам да работя по-бавно, отколкото да претупвам нещата. Работата се извършва изцяло на РЪКА, без да се ползва специализиран софтуер.
Преди да изложа услугата си, искам да споделя, че тя не е за хора които не ценят качеството. Работя предимно със списъци съставени от мен. Предпочитам да работя по-бавно, отколкото да претупвам нещата. Работата се извършва изцяло на РЪКА, без да се ползва специализиран софтуер.
- Добавяне в директории
- Български
- Списък с над 40 родни директории, които одобряват бързо, админите им ги поддържат и са безплатни. Ако ръчно проверите списъците които се разпространяват в интернет, ще забележите много неподдържани директории в които няма смисъл да се подава искане за добавяне.
- Ако все пак желаете мога да работя и по ваш списък.
- Английски
- Списък с над 500 англоезични директории. Повечето са с PR3 и PR4 но има и с PR1,2,5 и 6. Директориите са на собствени адреси и с различни IP адреси. Проверени са за честота на добавяне и мога да предложа около 90% одобрение на линковете.
- Мога да работя и по ваш списък.
- Български
Цената е 0.07 лева на директория
- Добавяне в Social Bookmarking сайтове
- Български
- Разполагам със списък с 30 родни Social Bookmarking сайта. Имам акунт във всеки един, като мога да предложа и създаването на специален за Вас, или да работя със вече създаден от Вас.
- Не е проблем, Вие да си подберете сайтовете в които да добавям.
- Мога да добавям един URL адрес в много bookmarking сайтове, или много URL адреси в един bookmarking сайт.
- Световни
- Разполагам със списък с над 150 световни Bookmarkingсайта. Имам акаунти във всички тях, но мога да създам специално за Вас или да ползвам ваш. Сайтовете са предимно PR3 и PR4, но има много с PR5 (~20) и по-висок, както и с PR1 и PR2. Всички са на различни IP адреси, и са добре поддържани.
- Мога да работя и по ваш списък.
- Български
Цената е 0.04 лева на линк
И сега, малко по-черна стратегия:
И сега, малко по-черна стратегия:
- Създаване на профили във форуми
- Български
- Имам списък с над 140 родни форума, предлагащи линк във профила на потребителя. В над 20 от тях линка може да бъде замаскиран с текст (anchor). В тях можете да добавяте 2 линка. Пространството около другите линкове може да бъде запълнено с ключови думи.
- Английски
- Очаквайте скоро
- Български
Цената е 0.08 лева на профил
Очаквайте скоро:
В момента подготвям списък за линкбилдинг по стратегията на Анжела и Поу. До няколко дена ще добавя и тази услуга.
Начини на плащане:
Очаквайте скоро:
В момента подготвям списък за линкбилдинг по стратегията на Анжела и Поу. До няколко дена ще добавя и тази услуга.
Начини на плащане:
- PayPal
- ePay
- Банков превод
- Лично съобщение във форума
- Електронна поща: [email protected]
Последно редактирано: