Здравейте нов съм в създаването на блогове четох някои теми и реших да създам един блог. Проблема е там че след като направих първата си публикация на мястото на което трябва да пише от коя дата е публикацията ми пише UNDEFINED undefined тоест че не е определено , но не мога да разбера защо става така при положение че се рових във всички настройки и настроих форматите на датите и часовете и за постовете и за коментарите и се чудя защо не показва датата... ето линк към блога ако някой може да помогне... preda70r.blogspot.com аа и още нещо.. нали ви казах че съм нов..та.. Как стават нещата с писането в сайта.. тоест потребителите трябва да са регистриран за да пишат ама задължително ли трябва да си правят гуугъл потребител или там един от тези 3 вида потребители (само гуугъл помня от тези опции които ми изкара когато се опитах да влезна в блога като потребител) тоест задължително ли е за него (потребителя който е решил да коментира в блога ми) да има регистрация в един от тези трите сайта които се показват (единия беше гуугъл) за да коментира в блога или може по някакъв начин да си направи регистрация в самия блог и да не е длъжен да си прави регистрация в гуугъл или там в един от другите 2 сайта ? Ако може да се регистрира в самия блог откъде се регистрира или аз трябва да направя нещо по сайта за да добавя някаква регистрация ? Ако може ми пояснете?
Последно редактирано: