hasanson Member 16 Декември 2010 #1 Здравейте! Дано този път да не е прецакване 2! Търся да закупя селски читав портал Да включва секция -новини,имоти,обяви,форум,каталог на фирми,все неща от този род! Мерси
Здравейте! Дано този път да не е прецакване 2! Търся да закупя селски читав портал Да включва секция -новини,имоти,обяви,форум,каталог на фирми,все неща от този род! Мерси
P petrov321 Well-Known Member 16 Декември 2010 #2 От: Предложение за селски портал! hasanson каза: Напуснах селото,но то мене не! Увеличете... Наистина е вярно! :lol: :lol: :lol: :lol:
От: Предложение за селски портал! hasanson каза: Напуснах селото,но то мене не! Увеличете... Наистина е вярно! :lol: :lol: :lol: :lol:
Fozzy Well-Known Member 16 Декември 2010 #3 От: Предложение за селски портал! Що не си отвориш една виртуална ферма у фейсбука и не ни отървеш от себе си?
От: Предложение за селски портал! Що не си отвориш една виртуална ферма у фейсбука и не ни отървеш от себе си?
hasanson Member 16 Декември 2010 #4 От: Предложение за селски портал! аииииииииииииииииииииййййййде пак се почна със завистта балканска! Е който си го може,може!!!
От: Предложение за селски портал! аииииииииииииииииииииййййййде пак се почна със завистта балканска! Е който си го може,може!!!
R ReminD Well-Known Member 16 Декември 2010 #5 От: Предложение за селски портал! www.selqni.com Хасане Хасане , каква завист?
hasanson Member 16 Декември 2010 #6 От: Предложение за селски портал! как каква ами хоримага като се събереме и всички ше се юрнат да плащат
От: Предложение за селски портал! как каква ами хоримага като се събереме и всички ше се юрнат да плащат
hasanson Member 16 Декември 2010 #7 От: От: Предложение за селски портал! petrov321 каза: Наистина е вярно! :lol: :lol: :lol: :lol: Увеличете... ВИЗИРАХ ХОРАТА СЪС СЕЛСКИ ПОСТЪПКИ,А НЕ СЕЛЯНИТЕ:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
От: От: Предложение за селски портал! petrov321 каза: Наистина е вярно! :lol: :lol: :lol: :lol: Увеличете... ВИЗИРАХ ХОРАТА СЪС СЕЛСКИ ПОСТЪПКИ,А НЕ СЕЛЯНИТЕ:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
D docenta New Member 19 Декември 2010 #8 От: Предложение за селски портал! наречи го в началото сайт портал звучи много гръмко ...
R ReminD Well-Known Member 20 Декември 2010 #9 От: Предложение за селски портал! docenta каза: наречи го в началото сайт портал звучи много гръмко ... Увеличете... Защо бе, с един слоган : СЕЛСКИТЕ ПОРТИ добре би звучало
От: Предложение за селски портал! docenta каза: наречи го в началото сайт портал звучи много гръмко ... Увеличете... Защо бе, с един слоган : СЕЛСКИТЕ ПОРТИ добре би звучало
BRAIN_PAIN Well-Known Member 20 Декември 2010 #10 От: Предложение за селски портал! Приятел защо не си направиш сам портал. Хем ще знаеш, че е както трябва, хем ще си го направиш както ти душа иска Защо ще търсиш да купуваш?
От: Предложение за селски портал! Приятел защо не си направиш сам портал. Хем ще знаеш, че е както трябва, хем ще си го направиш както ти душа иска Защо ще търсиш да купуваш?