Ваучери гоогле $100 прилична цена

gshopov

Well-Known Member
Рейтинг - 97%
32   1   0
Здравейте

взех си малко ваучери за мен
та ако някой има интерес

цената е както следва
цена за 1 ваучер $16
цена за 10+ ваучера $13

ваучерите изтичат на 31 March 2011
трябва акаунта да не е по-стар от 14 дни

според моя селер няма проблем да се ползва 1 кредитна карта за всички нови акаунти но трябвало различно ип за всеки акаунт
аз лично още не съм го тествал след няколко дни като изразходя сегашния ! ще мога да пиша дали това е станало при мен

От: Ваучери гоогле $100 прилична цена

Описано ли е някъде в правилата на Г. кое е позволено и кое забранено - един човек само на един акаунт ли има право да ползва ваучер или може за всеки нов сайт да ползва на нов акаунт без да се притеснява че ще яде тоягата.
Според мен би трябвало за всеки нов сайт да може да пробваш и да прецениш дали си заслужава, например за ФБ съм правил два акаунта на два различни сайта с една кредитна карта и нямаше проблем.

1 ваучер = 1 акаунт
1 акаунт = много сайтове може да се рекламират
дали обаче от много акаунти като се рекламира един сайт ще бъде проблем не мога да кажа, мисля че не би било

1 ваучер може да се ползва само за акаунти не по-стари от 14 дни
казаха ми (там от където купувам и за мен ) че няма проблем да се ползва с 1 карта на всеки нов акаунт но трябвало различни ип-та
това ще го кажа със сигорност в средата на другата седмица като добавя нов акаунт ако мине номера :)

Re: От: Ваучери гоогле $100 прилична цена

казаха ми (там от където купувам и за мен ) че няма проблем да се ползва с 1 карта на всеки нов акаунт но трябвало различни ип-та
това ще го кажа със сигорност в средата на другата седмица като добавя нов акаунт ако мине номера :)

Той ще мине със сигурност, няма такава проверка в момента на плащане. Просто рискуваш после да те банат малко с всичките ти акаунти. Това с ИП то малко детски наивно звучи. Правилото им е един акаунт = един ваучер = един човек. Името и номера на картата са предостатъчни, за да те хванат.

Аз съм рекламирал един сайт с няколко акаунта и още не са ми направили проблем. Но ги правих с различни кредитни карти. То и няма правило, което да го забранява.

Така че най-добре хващай там близки и познати да вадят по една карта от най-евтините и с тях :)

ма те карти бол и картата която ще ползвам не е на мое име :)
казвам , че са ми казали за такава възможност пък всеки си прави сам сметката
в момента името и картата която ползвам ми е през ,.... :) дали ще я баннат или не
иначе си прав чиста работа е хващаш за 2 седмици горе долу 10-15 карти се изкарват с чакането и си готов , има банки и без такси обслужване

а да добавя иска да заредиш 1 път с картата там някви 5$ не възвращаема такса за откриването на акаунта

В google може да се активират няколко акаунта с една и съща карта, но по принцип това е против правилата им. Въпреки това мой клиенти казват, че нямат проблем. Само един е изпищял, но той беше създал над 50 и всичките от едно и също PC.

А пък във FB също може да се активира с една и съща карта, но не може да се ползва ваучер. Тоест 1 карта, 1 ваучер.

за AdWords най-ефективния вариант за клиентите е активиран акаунт със $105+ в него. + няколко насоки и съвети който ще споделя, само на тези който си поръчат акаунт :)

Горе