zack
Active Member
Цъкам си аз из списъците с БГ директории да добавя едно ново сайтче насам натам и попадам
на един сайт, на който ми изскача един джам, който ме следва неотлъчно и дори няма
close X или нещо подобно на него. Само и единствено линкове към реклами от google!
Гледам 5-10 секунди тъпо и затварям шибания сайт.
Та се чудя, какво точно ни е сбъркано на нас българите, все да се мъчим да се прецакваме и да
сме по-по-най-големи тарикати. Представям си някой обикновен юзър, особено такъв, който не знае
английски, как цъка на адсенс кода и се мъчи да затвори тоя скапан джам.
После защо била евтина адсенс рекламата в България, защо да правиш бизнес тука е трудно,
защо българите са бедни и защо живеем в нещо средно между помийна яма и резервоар с фекалии!!!
ДОКАТО НЕ НИ СЕ ОПРАВИ СКАПАНИЯ МАНТАЛИТЕТ ПЕД.РАСКИ, НЯМА ДА Я БЪДЕ....
P.S. Не съм написал името на сайта умишлено
на един сайт, на който ми изскача един джам, който ме следва неотлъчно и дори няма
close X или нещо подобно на него. Само и единствено линкове към реклами от google!
Гледам 5-10 секунди тъпо и затварям шибания сайт.
Та се чудя, какво точно ни е сбъркано на нас българите, все да се мъчим да се прецакваме и да
сме по-по-най-големи тарикати. Представям си някой обикновен юзър, особено такъв, който не знае
английски, как цъка на адсенс кода и се мъчи да затвори тоя скапан джам.
После защо била евтина адсенс рекламата в България, защо да правиш бизнес тука е трудно,
защо българите са бедни и защо живеем в нещо средно между помийна яма и резервоар с фекалии!!!
ДОКАТО НЕ НИ СЕ ОПРАВИ СКАПАНИЯ МАНТАЛИТЕТ ПЕД.РАСКИ, НЯМА ДА Я БЪДЕ....
P.S. Не съм написал името на сайта умишлено