От: Как да изкарам пари от интернет от това че знам английски много добре.
Здравей и добре дошъл във форума.
Всяко нещо започва с една малка крачка, според мен ти я направи с тази тема. Радвам се, че на такава ранна възраст си решил да се занимаваш с нещо смислено. Малко младежи на тази възраст са склонни да отделят от времето си за занимания, свързани с развитие на личността.
Идеята да започнеш с блог е добра, ти сам ще прецениш дали ще ти е интересно или не. Не забравяй следното - започни да се занимаваш се с това, което ще ти носи удоволствие, първоначално се абстрахирай от паричната възвръщаемост. Гарантирам ти, че с постоянство, коректност и желание ще преуспееш!
Аз бих ти предложил и още едно занимание, което съвместно да го развиваш с бъдещия с блог - евентуално. Идеята ми е следната: започни като freelancer, в някой англоезичен сайт, например fiver.com. Разгледай какво предлагат другите, прецени възможностите си и пускай предложения. Това ще е добър начин да изкараш парички. А ако ти харесва да се занимаваш с freelance, бих те посъветвал да си избереш дадена сфера, например: сео, програмиране, web design и т.н. и да се усъвършенстваш в нея и след време, когато си готов - да започнеш да предлагаш своите услуги на пазара. Ако си коректен, добър в областта си, гарантирам ти, че ще бъдеш забелязан и труда ти ще се оценява! Но нека се върнем към първоначалната идея, започни с блог, пиши неща, които намираш за интересни, споделяй свои възгледи, впечатления. Направи го по твое усмотрение. И не забравяй... бъди УНИКАЛЕН, стреми се да бъдеш РАЗЛИЧЕН от другите!
Това е от мен, ако имаш въпроси - насреща сме! Поздравления за инициативата!