[НАЙ-ДОБРИТЕ] Събмит в Социални мрежи и Букмарк сайтове *****
Здраейте,
Това не са като онези теми в които пише "Искате ли милярди милиони трафици от социални мрежи, искате ли да сте на първо място по най-яките ключови думи в света на човечеството" и т.н..
Това е тема за РЪЧЕН СЪБМИТ, в Социални мрежи и Букмарк сайтове.
Понеже, аз си правих ДОСТА събмити на моят уеб сайт за игри, и реших да "помогна" на колегите като им направя малко събмити на тях, и затова пуснах тази тема. Аз имам доста добри позиции на някой ключови думи, и съм доста доволен.
Не давам 100% гаранция, че ще се класирате на първо място в Google/Bing/Yahoo И другите търасчки, но мога да Ви кажа, че Whitehat SEO-то си е Whitehat. Тоест ще има ефект в това съм сигурен, според това което съм изпробвал и тествал...
Предлагам Събмит в Английски(English) DO-FOLLOW Социални Мрежи и Букмарк сайтове.
Ето ги и мойте оферти към Вас приятели:
---------------------------------------------------------------
Събмит в 30-35 ENGLISH DO-FOLLOW Соц Мрежи и Букмарк сайтове - Цена: 5.00$
Събмит в Социални Мрежи и Букмарк сайтове ПО ВАШ СПИСЪК(Вие ми давате списъка аз се регистрирвам и събмитвам там) - Цена за 10 сайта: 2.00$
Разбира се след успешна поръчка, ще дам и доклад(REPORT). :roll:
Тоест ще давам линк от съответната социална мрежа.
Ако желаете да видите списъка със сайтовете моля пише ми на ЛС
Събмит е 100% "Натурален" и "СОБСТВЕНОРЪЧЕН" (Manual)..
Не използвам софтуери! (Може да се обедите, като прочетете коментарите)
От Клиентите изисквам следното:
URL(Сайта):
Title(Заглавие): До 5 заглавия.
Description(Описание): До 5 описания. Нека да са поне две изречения, защото иначе трябва да ги дописвам, че някой соц мрежи не ги взимат.
Keywords(Ключови думи): Първите 2(ако са по-малки) са най важни, иначе може да ми дадете около 10. Но пак казвам първите 2 са най-важни. Другите почти нямат никакво значение.
НОВА ОФЕРТА.
Към ръчният събмит предлагам и около 2000 коментара(излизат по около 57 коментара на линк).
Блог коментарите се правят със ScrapeBox програмата.
С какво помагат коментарите от Скрапбос?
- По-бързо индексирване на линковете от ръчните събмити по социалните мрежи и букмарк сайтовете.
- Помагат за изкачването на сайта в по-предни позиции в търсачките.
- И още куп положителни неща.
Идва време за лошото. Цената се увеличава на 10.00$(долара)
РЪЧЕН СЪБМИТ + 2000 Блог коментара и + 2000 ФОРУМНИ ПРОФИЛА на събмитите от линковете = 12.00$
РЪЧЕН СЪБМИТ БЕЗ 2000 Блог коментара и без 2000 Форумни Профила = 5.00$
-------------------------
Желаете ли ОЩЕ SEO?, ако желаете то може да намерите повече информация в другата моя тема - УНИКАЛНИТЕ SEO УСЛУГИ -
ЕДИТ: 07.23.2011 нова цена!
ЕДИТ: 02.21.2012 нова услуга!
Време за изпълнение: Ще се постаря веднага след поръчката да започна със събмита. Ако има някакви усложнение, ще пиша допълнително :neutral:
Начин на плащане: PayPal
Поздрави,
Симеон Тонев
Здраейте,
Това не са като онези теми в които пише "Искате ли милярди милиони трафици от социални мрежи, искате ли да сте на първо място по най-яките ключови думи в света на човечеството" и т.н..
Това е тема за РЪЧЕН СЪБМИТ, в Социални мрежи и Букмарк сайтове.
Понеже, аз си правих ДОСТА събмити на моят уеб сайт за игри, и реших да "помогна" на колегите като им направя малко събмити на тях, и затова пуснах тази тема. Аз имам доста добри позиции на някой ключови думи, и съм доста доволен.
Не давам 100% гаранция, че ще се класирате на първо място в Google/Bing/Yahoo И другите търасчки, но мога да Ви кажа, че Whitehat SEO-то си е Whitehat. Тоест ще има ефект в това съм сигурен, според това което съм изпробвал и тествал...
Предлагам Събмит в Английски(English) DO-FOLLOW Социални Мрежи и Букмарк сайтове.
Ето ги и мойте оферти към Вас приятели:
Събмит в 30-35 ENGLISH DO-FOLLOW Соц Мрежи и Букмарк сайтове - Цена: 5.00$
Събмит в Социални Мрежи и Букмарк сайтове ПО ВАШ СПИСЪК(Вие ми давате списъка аз се регистрирвам и събмитвам там) - Цена за 10 сайта: 2.00$
Разбира се след успешна поръчка, ще дам и доклад(REPORT). :roll:
Тоест ще давам линк от съответната социална мрежа.
Ако желаете да видите списъка със сайтовете моля пише ми на ЛС
Събмит е 100% "Натурален" и "СОБСТВЕНОРЪЧЕН" (Manual)..
Не използвам софтуери! (Може да се обедите, като прочетете коментарите)
От Клиентите изисквам следното:
URL(Сайта):
Title(Заглавие): До 5 заглавия.
Description(Описание): До 5 описания. Нека да са поне две изречения, защото иначе трябва да ги дописвам, че някой соц мрежи не ги взимат.
Keywords(Ключови думи): Първите 2(ако са по-малки) са най важни, иначе може да ми дадете около 10. Но пак казвам първите 2 са най-важни. Другите почти нямат никакво значение.
НОВА ОФЕРТА.
Към ръчният събмит предлагам и около 2000 коментара(излизат по около 57 коментара на линк).
Блог коментарите се правят със ScrapeBox програмата.
С какво помагат коментарите от Скрапбос?
- По-бързо индексирване на линковете от ръчните събмити по социалните мрежи и букмарк сайтовете.
- Помагат за изкачването на сайта в по-предни позиции в търсачките.
- И още куп положителни неща.
Идва време за лошото. Цената се увеличава на 10.00$(долара)
РЪЧЕН СЪБМИТ + 2000 Блог коментара и + 2000 ФОРУМНИ ПРОФИЛА на събмитите от линковете = 12.00$
РЪЧЕН СЪБМИТ БЕЗ 2000 Блог коментара и без 2000 Форумни Профила = 5.00$
-------------------------
Желаете ли ОЩЕ SEO?, ако желаете то може да намерите повече информация в другата моя тема - УНИКАЛНИТЕ SEO УСЛУГИ -
ЕДИТ: 07.23.2011 нова цена!
ЕДИТ: 02.21.2012 нова услуга!
Време за изпълнение: Ще се постаря веднага след поръчката да започна със събмита. Ако има някакви усложнение, ще пиша допълнително :neutral:
Начин на плащане: PayPal
Поздрави,
Симеон Тонев
Последно редактирано: