radev Well-Known Member Рейтинг - 100% 30 0 0 19 Юни 2011 #1 Привет! Интересуват ме цени за субмит на едро Цени за контент на едро Поздрави
VAsk0 Well-Known Member Рейтинг - 85.7% 18 3 0 23 Юни 2011 #2 От: Интересувам се от услуги на едно с преференциални цени (субмит и контент) Какво имаш предвид под 'събмит на едро'? Събмит в социалки или директории? Събмит в български или англоезични сайтове?
От: Интересувам се от услуги на едно с преференциални цени (субмит и контент) Какво имаш предвид под 'събмит на едро'? Събмит в социалки или директории? Събмит в български или англоезични сайтове?
monefff Well-Known Member Рейтинг - 100% 88 0 0 24 Юни 2011 #3 От: Интересувам се от услуги на едно с преференциални цени (субмит и контент) Колко събмита трябва да се направят? В колко социални мрежи искаш да се направят? Ако искаш пиши ми на ЛС, може да измислим нещо. Поздрави, Симеон
От: Интересувам се от услуги на едно с преференциални цени (субмит и контент) Колко събмита трябва да се направят? В колко социални мрежи искаш да се направят? Ако искаш пиши ми на ЛС, може да измислим нещо. Поздрави, Симеон
D.Ivanov Well-Known Member Рейтинг - 100% 7 0 0 26 Юни 2011 #4 От: Интересувам се от услуги на едно с преференциални цени (субмит и контент) Прати ми и на мен едно ЛС,ако е удобно, за какъв обем работа става въпрос,за колко време и ще ти кажа цена.
От: Интересувам се от услуги на едно с преференциални цени (субмит и контент) Прати ми и на мен едно ЛС,ако е удобно, за какъв обем работа става въпрос,за колко време и ще ти кажа цена.
I Irish New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 26 Юни 2011 #5 От: Интересувам се от услуги на едно с преференциални цени (субмит и контент) И аз се нареждам на опашката за ЛС, ако е възможно.
От: Интересувам се от услуги на едно с преференциални цени (субмит и контент) И аз се нареждам на опашката за ЛС, ако е възможно.