За мен това е телефона от който имам нужда, а и от който ще имам нужда в близките 2 години. Що се отнася до Самсунга - нарочно си замълчах, защото много хора ще наскачат и ще ме упрекнат за това, че съм прекалено голям перфекционист, но евтината изработка и дрънчащата пластмаса ме отвращават - това за мен е символ на самсунг, колкото и лъскав да го правят, той просто стои като телефон ниска класа в ръцете. За това и избрах HTC-то - алуминиев корпус с матирано покритие, удобен за работа, удобен за държане в ръце, покритие което не се пързаля (за разлика от Optimus/2 да речем и galaxy s).
И малко обяснения за скрийншотите:
1. Бенчмарк резултат от quadrant (приложение за измерване на работата на телефона)
2. Скрийншот на SetCPU (приложение с което контролираш овърклок/даункока на телефона (работи само при рутнати телефони))
3. Скрийншот на лога от WidgetLogic, което следи изразходването на батерията (3g мрежа + wifi on)
4, 5, 6, 7. Скрийншоти от интерфейса на MIUI (просто за да се изфукам колко красиво може да стане всичко (приложението използвано за промяна на стандартните икони се нарича Desktop Vizualizer (безплатно в маркета)).
8. Малко информация за батерията - 4 процента за 6 часа работа (1 час разговори, около 30 минути в писане на съобщения и около 30 минути в браузване на ютюб).
А да забравих да спомена и още един плюс - камерата! За качеството може да погледнеш:
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Е по-добра снимка от камера на телефон не мога и да очаквам.
Моето заключение е, че за тази цена да получиш компютър, телефон и фотоапарат си е просто чиста далавера.
Да
подчертая,
мненията ми в тази тема НЕ СА миродавни! В момента съм силно пристрастен към HTC, а и мисля има защо с оглед гореизказаното от мен, но това не значи непременно, че някой не може да има различно от моето мнение.