Банер реклама за 2лв. на месец (~300 уникални дневно, ~1000 преглеждания дневвно)

Maverick

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
194   0   1
Сайт: www.OriginalenBG.com
Тематика: Нестандартни и уникални неща, Обща, Свободно време, Забавление
Уникални дневно: ~300
Дневно преглеждания: ~1000
PR (Google PageRank): 3

Позиция на банера: В десния сайд бар, след Twitter и преди "Етикети"
Размери на банера е пиксели: 125x125, 120x600 (максимални размери 125х600)
Ротация: 100%

Цена: 2лв./месец
Минимална поръчка: 12 месеца
Отстъпки: не са предвидени

От: Банер реклама за 2лв. на месец (~300 уникални дневно, ~1000 преглеждания дневвно)

12 месеца е доста дълго време. За това време може да си се разраснал доста(ако се трудиш както трябва), и тези цени да не са ти никак актуални.
Освен ако не си решил да зарязваш сайта и искаш да спечелиш нещо на чужд гръб, не виждам смисъл от такива дълги срокове.

От: Банер реклама за 2лв. на месец (~300 уникални дневно, ~1000 преглеждания дневвно)

За това време ще съм се разраснал със сигурност. Срока е такъв заради ниската цена и просто няма смисъл за по-малко време. А цената е такава, защото банерите са на ротация и мога да приема неограничено количество банери.
Като се развие блога и цената ще се качи, а тези който са си взели реклама по-рано ще спечелят. От друга страна и аз ще спечеля, защото с тези пари ще се развия по-бързо.

Бих платил за 3-4 месеца. Ако си съгласен пиши ЛС.

Разбирасе, че може. Аз винаги се съобразявам с желанията на хората с които работя.
Тъй като искания период е доста по-кратък, няма да можеш да се възползваш от преференциалната цена. Изпратил съм ти на лично цената за желания от теб период.

Странна работа

един ъпдейт на темата

898.jpeg

прическите са на месец и половина. Проста сметка показва, че за 1 година кликовете ще са ~816, което прави по 0,028 лв. на клик. Моето предположение е, че ще са повече защото посещенията се увеличават, бавно но славно :)
Другият банер е в ротация по-малко време, но е и по-малък. Това до някъде обяснява и по-малката кликаемост.

За да стимулирам нови рекламодатели давам гаранция, че банера ще получи поне 500 клика. Тоест банера ще остане в ротация докато не достигне 500 клика, ако за изминалата година те са били по-малко.

Горе