такъв тип постове май са забранени от правилатаscorpiass каза:Програма ми трябва , само че да плащат
Афилейт не ми предлагайте ,занимавам се вече ,но сега да питам това ,че ми е интересно дали някоя такава програма плаща?
Вече не са, май. Но са в кофа - това е сигурно последното място което някой отваря в форума. За да види каква шитня ще изпължи от тук.scorpiass каза::?
Добре.
? Така ли? Аз да почна да я промолтвам тогава, а? Усещям първият милион, но в джоба на собствениците. :wink:Tsanko каза:Глупости! Как CashFiesta да не плащат. Аз всеки месец получавам по $300-400 от тях :lol:
Blinky каза:? Така ли? Аз да почна да я промолтвам тогава, а? Усещям първият милион, но в джоба на собствениците. :wink:Tsanko каза:Глупости! Как CashFiesta да не плащат. Аз всеки месец получавам по $300-400 от тях :lol:
Blinky каза:Супер... А аз си мисля че новите S-Class-и се карат от такива хора, по цял ден седи пред борд компютъра и цъка на рекламките.... :wink: :lol: Също така за повече агресия може да си обръсна генеталите и да ги залея със спирт, няма начин да не почна да цъкам като луд по тях. Леле какъв кинтаж ще падне само като се замисля....значи бате силно ми я препоръчваш програмата. :lol: :lol: :lol:
Blinky каза:С две думи всички обичаме cashfiesta? :lol: :lol: :lol: Мамка му всички ли карате готини коли благодарение на тази програма, само аз ли си цъкам със старото Порше Карера? Искам да пожелая на всички яки цъкачи - давайте батета, тази програме е яко рап отпред и отзад. Незнам на кой съм реферал, но този над мен искам да му стиста ръката и да му кажа - уважавам истинските бизнесмени като теб батка.
Мисля че тази cashfiesta ще завладее разработените мозъщи на 100 поколения напред, просто уникалността й е нещо рядко срещано, аз лично много се дървя като разбера че има милионери от нея. И скоро и аз се готвя за този списък. Момчета и момичета - давайте идей как да си прешия още пръсти за да я изкъртим от кликане тази бизнес възможност в нета. :lol: :lol: :lol:
Blinky каза:С две думи всички обичаме cashfiesta? :lol: :lol: :lol: Мамка му всички ли карате готини коли благодарение на тази програма, само аз ли си цъкам със старото Порше Карера? Искам да пожелая на всички яки цъкачи - давайте батета, тази програме е яко рап отпред и отзад. Незнам на кой съм реферал, но този над мен искам да му стиста ръката и да му кажа - уважавам истинските бизнесмени като теб батка.
Мисля че тази cashfiesta ще завладее разработените мозъщи на 100 поколения напред, просто уникалността й е нещо рядко срещано, аз лично много се дървя като разбера че има милионери от нея. И скоро и аз се готвя за този списък. Момчета и момичета - давайте идей как да си прешия още пръсти за да я изкъртим от кликане тази бизнес възможност в нета. :lol: :lol: :lol: