Здравейте , юни месец пуснах тема в която предлагах пари срещу дял или участие в сайт с приходи.Потребителят " deivi " ( оказа се от женски пол ) ми предложи 50 % участие в сайт за колективно пазаруване www.pestia.com .По телефона звучеше коректно ,с начертан бизнес план и хъс за работа.Парите търсела , за да ги вложи в реклама.Съсгласих се, срещнахме се , дадох парите пред нотариус , всичко точно.От този момент нататак комуникацията се затрудни осезаемо , сайта седя поне месец без да функционира по никакав начин.Това при условие ,че бях уверяван как има доста готови оферти ,които чакат само реклама и тн.Многократните ми молби за линкове към сайтове ,в които твърдеше че се рекламира сайта ,останаха неуважени.След около 2 месеца се насъбра някаква мижава печалба , поисках си моят процент ." Бизнес дамата" не успя да се справи сумати време с изплащането му по ПейПал,накрая след като видях и едно описание на оферта за нетбук ( правено с Google преводача) от сайта,просто реших че е време да спрем с тази измъчена работа и си поисках парите обратно."Бизнес " дамата ме увери ,че няма проблем даже сама мислела да ми го предложи ози вариянт.Викам си ОК така е редно и да направи и ужким се разбрахме до другата седмица да ми ги изплати.Мина се седмицата,мейлите и обажданията ми оставаха без отговор междувременно разбирасе пари нямаше.Понеделник и втроник пак имаше борба от моя страна ,при което биснес дамата заяви ,че много съм наглеел и щяла да стопира превода ,който била направила към мен .Всъщност превод не е и имало изобщо.Сега чакам пари уж да ми ги изплати до падежа на договора по-между ни.Просто искам да предупредя хората ,ако някога влязат в контакт с нея да имат повече от едно на ум.
Пуснала е и тема ,че търси съдружник за сайта , пак и трябват явно пари.
Пуснала е и тема ,че търси съдружник за сайта , пак и трябват явно пари.
Последно редактирано: