В ПИБ наистина е добре, само че в последния месец сгафиха :shock:*Парите от чека, вместо да ми ги дадат, ми ги взеха. Т.е. един ден си отварям виртуалния клон, и там гледам - разход - 19,98 или там колко беше цената за осребряване, и под него - другата сума от чека... обадих се на "Международен отдел", онази на телефона притеснено много се извинява, но го оправиха за минути... Мен ПИБ ме кефи, щото всичко те си го пишат и ти просто слагаш 4 подписа... в Булбанк преди осребрих и стана адски бързо, може би 20-25 дни, но не ме изкефи това, че ми дадоха едно листче и сам трябваше да си пиша всичко... А иначе в ПИБ спорен е моментът със снимането на личната карта... веднъж една в клона в Mall of Sofia (но тя каза, че била по заместване, щото беше неделя) буквално се изсмя как пък ми снимали всеки път личната карта, по 2 пъти. Тя не го направи, и пак ми осребриха чека... често се случва и в клоновете да им е за първи път да им дават чек, да трябва да се консултират или боязливо пипат по клавиатурата, бавят се сума ти време.. но с времето и това ще отмине
- освен ако преди това от Google не се сетят за някой по-конвенционален и "модерен" начин..wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }