прав си,а дали в нета може да направиш милиони.дайте примери за западни милионери.
кофти занаят си избрал - не става за забогатяване.за Сребрин четох,други има ли.трябва да се амбицират , за да не замина назапад.напоследък само на ишлеме бачкам.ето сега ми искат направа а сайт за 300лв.търся някой джумладжия да го настрои за 100, а азда взема останалите
Аз обаче не съм толкос великодушен и му цапнах една - да не си играе с червеното копче много-много... Успях се пак да намеря подходящ пост у темата дето снима колите на баща си.Netsurfer благодаря ти за отрицателната репутация. И сега изненада - не, няма да ти е върна, аз отдавна съм израснал детинщините. Мога само да ти дам съвет - порасни малко.
Хаха, да бе, точно ще седна на баща ми колите да снимам ... нямам си друга работа ...Аз обаче не съм толкос великодушен и му цапнах една - да не си играе с червеното копче много-много... Успях се пак да намеря подходящ пост у темата дето снима колите на баща си.
Къде още да раста? Ожених се ... чакам бебе ... на къде повече??Netsurfer благодаря ти за отрицателната репутация. И сега изненада - не, няма да ти е върна, аз отдавна съм израснал детинщините. Мога само да ти дам съвет - порасни малко.
А и на въпроса ти аз къде съм - в момента съм в Пловдив, но заминавам на едноседмична почивка, ако те интересува точно къде да ти кажа...