Хора най-верояно ви е омръзнало едно и също да се дискутира ама отново се появи най-редовния проблем с който съм се сблъсквал от както въобще имам компютър ... Пускаш Apache и ти дава или Error или Busy зависи какво ползваш ... Първо пробвах XAMPP-а който в интерес на истината определено време си вървеше стабилно без проблеми и един ден реши че не му е кеф повече да ми хоства скриптовете и Apache-то повече не се включи. Като го пуснеш или въобще не тръгва или тръгва за секунда две и пак спира. Сега започвам да изреждам какво съм направил: махнах портове 80 и 443 по подразбиране от скайп, махнах портове 80 и 8080 от антивирусната, спрях всички програми които ползваха порт 80, изключих firewall-а , промених настройките на UAC до минимума и нищо. Операционната ми система е Windows 7 32bit ако има значение единствено процеса system остана който ползва порт 80, а това няма спиране ... Дайте идея какво да направя че ще изпляскам вече. Като пусна apache-то през xampp ми дава че порта е зает от съответния процес system, пробвах и отделно да си изтегля Apache там не изкарва нищо просто не тръгва. И в двата случая error log няма.
Благодаря предварително на хората които ще се занимаят с проблема ми!
Благодаря предварително на хората които ще се занимаят с проблема ми!