snux
Well-Known Member
Докато се ровех и чудех как да си увеличат доходите от един стар блог, попаднах на следните два сайта реф и реф, които предлагат продажба на линкове, статии и коментари от сайта ви. Заплащат на месечна база в зависимост от ПР на блога и публикуваните линкове, статии и коментари. Сайтовете си плащат, който иска да ми прати имейл за да му пратя скрийнове. Използват само ПП.
без реф и без реф
При мен с блог ПР3 приходите бяха следните:
от 1 линк - 2$ на месец
от 1 статия - 0.10$ на месец
от 1 коментар - 0.10$ на месец
В началото за една седмица събрах 1 линк, 20 статии (след като изтрих дупликейт) и 2 коментара. Tова e за БГ блог, при ЕН ще се представи доста по-добре. Хубавото е че вече публикуваните линкове, коментари и част от статиите все още стоят и съответно ще се натрупат с новите за този месец.
Необходим ви е само WP блог с минимум ПР1 за да бъдете одобрени. Публикуване на линковете, статиите и коментарите става автоматично чрез plugin, който ви предоставят при създаването на акаунта.
Също така имат и доста атрактивна афилейт програма, насочена към намирането на хора търсещи да си купят линкове. Плащат по 100$ за всеки докаран и поръчал линкове.
Като цяло приходи + нов контент
реф и реф
ПС Ако имате нужда от помощ или съвети пишете на ЛС.
без реф и без реф
При мен с блог ПР3 приходите бяха следните:
от 1 линк - 2$ на месец
от 1 статия - 0.10$ на месец
от 1 коментар - 0.10$ на месец
В началото за една седмица събрах 1 линк, 20 статии (след като изтрих дупликейт) и 2 коментара. Tова e за БГ блог, при ЕН ще се представи доста по-добре. Хубавото е че вече публикуваните линкове, коментари и част от статиите все още стоят и съответно ще се натрупат с новите за този месец.
Необходим ви е само WP блог с минимум ПР1 за да бъдете одобрени. Публикуване на линковете, статиите и коментарите става автоматично чрез plugin, който ви предоставят при създаването на акаунта.
Също така имат и доста атрактивна афилейт програма, насочена към намирането на хора търсещи да си купят линкове. Плащат по 100$ за всеки докаран и поръчал линкове.
Като цяло приходи + нов контент
реф и реф
ПС Ако имате нужда от помощ или съвети пишете на ЛС.
Последно редактирано: