Maverick
Well-Known Member
Да им *ба майката шиб*ана проста, цигани, педофили, импотентни боклуци нещастни, пъпчасали гноми, дебили със суполиви носове ша им *ба майката нещастници. Направиха ми много хубав подарък за Коледа -$1800 нещастници прости, улигофрени да им изсъхнат пишките дано. Последните 2-3 седмици постоянно получавам деспути за плащанията който съм получил. Давам им инфо, всичките неща са за услуги и нямам доказателство, че съм изпратил продукт. Давам им всичкото инфо което мога и им казвам ако има проблеми да кажат как мога да помогна. Писах им да ми обяснят защо така се получава и как мога да се предпазя от подобни шитни, обаче тъпите педлачета даже на ми и отговарят. Решават, че трябва да ми вземат парите и толкова. Нито съм ги псувал нито нищо. Даже на всеки диспут ги моля като последния идиот да ми прегледат транзакзията и ако може да ми дадат повече информация. Обаче не. Взимат си парите и това е. Днеска ставам и изненада. Още $100 изчезнали. Нещастници прости. Да им изгорят сървърите дано, наводнение да стане и да умрат всичките заедно с тъпата им система. Цигани да ги оберат, бял ден да не видят. Курви смотани. Синовете им зетьове да донесат, слончета да им се народят. За Коледа покрива на къщата да им падне, дъжд и сняг да завали. В на сън от леглото да паднат, носа да си счупят, лекари свободни да няма, на криво да им зарастне, носа да не могат да си обършат.