От: Сподели твоето добро или лошо мнение за онлайн магазина
Добро изпълнение на престашоп. Много ми хареса зеленото. Имаше обаче някои неща които не ми харесаха:
Фалаша, който отваря в нови подстраници, аз лично бих махнал валутите, ако продажбите са само за бг.
При поръчка на стъпка две, не е ясно кое е напред, кое на зад. Аз тази стъпка съм я прескочил.
Сивото хоризонтално меню не ми харесва знам, че е фрее модул, но не е много добър има едно къстам хоризонтално меню много добро избираш цвят и пр.
Да те питам за два модулта, кои са:
Този за горния ъгал
И навигационното меню
Благодаря за мнението ти.
Флаша нарочно съм го направил да отваря в нови под страници за да си избират. За да комбинират лесно панделка за юбилей + кутия за същия повод, примерно.
Относно при поръчката на стъпка две, опитах се максимално да прикрия бъга, не мога да го разбера точно от къде идва проблема. Ако имаш идея моляте, дай информация.
Оставих го сиво защото, други цветове го правят много ярко и идва малко в повече, иначе мога да го променя както искам.
Щом работиш с престашоп, оправил ли си PDF-а да няма ироглифи на кирилица?
Относно до модулите ще ти дам имената им, не се сещам от къде съм ги свалял, но съм сигурен, че са безплатни.
Горния ъгал : Corner ad v1.0.3
Точно какво имаш предвит под навигационното меню, не съм сигурен, че разбирам ( това в ляво, розовичкото ) : SlideOut v1.4 от RSI
Ако не можеш да ги намериш, че си разменим скайп и ще ти ги пратя.