да не се е бъгнал нещо форума
Днес, 13:39
Отговори: 0
Разглеждания: 347
иначе добро домейнче ама бг
$10 от мен
... 8 стотинки от мен.
Явно заяжданията Ви нямат край и не може да Ви се угоди. Един път било високо, втори път било ниско... Ми като не Ви харесва не участвайте, всеки има право да определи такава цена, каквато иска, ако ти харесва - купуваш, ако искаш се пазариш за цената и ако успееш да свалиш - купуваш, ако не ти харесва - отминаваш.
Между другото, Kreayshawn офертата ти не струва, пропускаш дадената вече цена от BlackFriday за $10!
Е според теб сериозен ли е с тази тема?
Е, тогава каква е разликата между този домейн и други, които се продават на да кажем примерно 50-100$? За мен няма разлика!
Разликата е следната:
Регистрацията бг домейн е ~60 лв. Ако не достигне тая цена (поне), съм готов да си отрежа главата, че няма да го продаде. (освен на някое свое друго "аз", регистрирано тук)
Тактиката на продавача е да купува бг домейни с хубави думи и да търси шарани.
"Чей са, ще купя 10 домейна за 600 лева, после ги пускам по 3000... един да продам съм напред... баси колко съм умен"
Нещо от рода на "Ден година храни".
Според мен само ги пререгистрира, и чака нужния шаран за да избие всичко инвестирано... ама май само си чака.
Друг е момента, че все някой някога ще регистрира фирма с нужната дума и ще си вземе домейн купен за ХХХХХ лева само за 300.
Аре купете го - аз после ще си регистрирам фирма "Три-три-три" ЕООД и сте готови.
Умря бизнеса с домейни за големи цифри, не го ли разбрахте.
Друг е момента, че все някой някога ще регистрира фирма с нужната дума и ще си вземе домейн купен за ХХХХХ лева само за 300.
екстра си е домейнчето кво се оплаквате намерете си по евтин като не ви изнася
9ст от мен
Ъп . Аз пак да питам.
Даде ли домейна на човека за 10$ или се скри като мишок?
Няма да те оставя на мира, щото си търгаша на търгашите.
Ще взема да си пусна официална молба за хейтърската група.
Да не е луд!?
Аз казах на странникът че се ебава и няма да го даде.
Ако му сложат още 3 нулички, ухаа ше го даде.