pro15 Member Рейтинг - 100% 1 0 0 7 Юли 2012 #1 Не иска д се показва дизайна на който му се занима с корекциа на дизаин към cms. Дизайна е готов иска неква малка корекциа предполагам.
Не иска д се показва дизайна на който му се занима с корекциа на дизаин към cms. Дизайна е готов иска неква малка корекциа предполагам.
A adssdass New Member Рейтинг - 100% 3 0 0 8 Юли 2012 #2 От: дизайн на cms Пиши ми на ЛС да видя какво мога да направя
Devastion New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Юли 2012 #3 От: дизайн на cms И на мен може да напишеш лично съобщение да видя за какво става въпрос.
R ReminD Well-Known Member Рейтинг - 100% 34 0 0 27 Юли 2012 #5 От: дизайн на cms Devastion за 2 долара ще ти го направи, няма да имаш проблеми.
Vladislaw Active Member Рейтинг - 87.5% 14 2 0 30 Юли 2012 #6 От: дизайн на cms За коя CMS става на въпрос? Дай повече информация на ЛС.
pro15 Member Рейтинг - 100% 1 0 0 31 Юли 2012 #7 От: дизайн на cms devastion го глед ама му е неизвестна тази cms, закупен е от http://www.gamesitescript.com/ .
От: дизайн на cms devastion го глед ама му е неизвестна тази cms, закупен е от http://www.gamesitescript.com/ .
ma57er Active Member Рейтинг - 100% 4 0 0 31 Юли 2012 #8 От: дизайн на cms Какъв точно е проблема със системата? Ако може тук или на ЛС връзка, както и конкретният проблем. Евентуално може да се наложи и достъп да ми дадеш
От: дизайн на cms Какъв точно е проблема със системата? Ако може тук или на ЛС връзка, както и конкретният проблем. Евентуално може да се наложи и достъп да ми дадеш
Devastion New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 31 Юли 2012 #9 От: дизайн на cms Проблема му е, че като превключи на една друга тема сайта му става бял. Прати ми темата, но не видях нищо нередно.
От: дизайн на cms Проблема му е, че като превключи на една друга тема сайта му става бял. Прати ми темата, но не видях нищо нередно.
ma57er Active Member Рейтинг - 100% 4 0 0 31 Юли 2012 #10 От: дизайн на cms Ако иска, Pro да ми даде достъп да погледна
pro15 Member Рейтинг - 100% 1 0 0 1 Август 2012 #11 От: дизайн на cms Не като сменам останалте теми се показват а тази въобще не се показва бел екран на браозъра Devastion каза: Проблема му е, че като превключи на една друга тема сайта му става бял. Прати ми темата, но не видях нищо нередно. Увеличете...
От: дизайн на cms Не като сменам останалте теми се показват а тази въобще не се показва бел екран на браозъра Devastion каза: Проблема му е, че като превключи на една друга тема сайта му става бял. Прати ми темата, но не видях нищо нередно. Увеличете...