Здравейте! Търся сериозен преводач от български на английски, който ще превежда текстове свързани с Интернет пространството. Не се изискват някакви специализирани или технически познания. Щом знаете как да влезете тук, то това би било достатъчно. Аз съм добре с английският и ще помагам ако е нужно, но просто нямам необходимото време да свърша работата сам.
Това, което ще получите вие от мен:
1. Първоначална поръчка за превод на около 20 000 думи.
2. Ежемесечни поръчки между 1000 и 5000 думи.
Какво искам аз от вас:
1. Да сте на "ти" с английският.
2. Да умеете да спазвате срокове.
3. Да сте отворени към придобиването на нови знания.
4. Да желаете да работите в дългосрочен план.
Какво да вземете предвид:
1. Разглеждам само лични съобщения, които спазват условията ми.
2. Съжалявам, но предвид графикът ми няма да мога да отговоря на всички, а само на тези предложения, които ме заинтригуват.
3. От 29-ти до 9-ти съм на почивка. Искам през периода да натрупам кандидатури и впоследствие ще ги разглеждам.
Какво искам да ми пратите като информация?
1. ЕГН, телефонен номер и кръвна група... естествено не ми трябват.
2. Искам цена за превод на 1000 думи. Като цената искам да е съобразена с това, че давам bulk поръчка и работата ще е дългосрочна.
3. Срок за превод на 1000 думи.
4. Какво ви кара да си мислите, че сте на "ти" с английският. Например имате даден сертификат, живяли сте в англоезична страна, това е ваш майчин език и т.н.
Това е от мен.
Поздрави!
Това, което ще получите вие от мен:
1. Първоначална поръчка за превод на около 20 000 думи.
2. Ежемесечни поръчки между 1000 и 5000 думи.
Какво искам аз от вас:
1. Да сте на "ти" с английският.
2. Да умеете да спазвате срокове.
3. Да сте отворени към придобиването на нови знания.
4. Да желаете да работите в дългосрочен план.
Какво да вземете предвид:
1. Разглеждам само лични съобщения, които спазват условията ми.
2. Съжалявам, но предвид графикът ми няма да мога да отговоря на всички, а само на тези предложения, които ме заинтригуват.
3. От 29-ти до 9-ти съм на почивка. Искам през периода да натрупам кандидатури и впоследствие ще ги разглеждам.
Какво искам да ми пратите като информация?
1. ЕГН, телефонен номер и кръвна група... естествено не ми трябват.
2. Искам цена за превод на 1000 думи. Като цената искам да е съобразена с това, че давам bulk поръчка и работата ще е дългосрочна.
3. Срок за превод на 1000 думи.
4. Какво ви кара да си мислите, че сте на "ти" с английският. Например имате даден сертификат, живяли сте в англоезична страна, това е ваш майчин език и т.н.
Това е от мен.
Поздрави!