За първи пост във форума, изкачаш с доста сериозно предложение.:shock:
Ти да не си тъй наречения кръчмар, дето винаги яде банана?:-o
Ако Странникът е собственик на форума бих му отговорил защо не бих дал една нула отгоре... .
10501! Имам ги, ето снимка!Аутбидвам с 10500 юана първи път!
1) Сайтът е насочен към българска аудитория, която не е добре платежоспособна. Повечето му посетители даже не са от по-големите и богати градове, а са от Ямбол, Карлово и Тервел, 2) Сайтът е с ПР четворка от десетте възможни, 3) На ден сигурно не прави повече от 150 - 200 поста. 5) Уникалните посещения сигурно не са му повече от 800. Греша ли?
-- С високо скоростния интернет при интернет бизнес няма значение къде си значение къде си важно е какво можеш и какво имаш желание да научиш никой няма предимство... Аз като имам сайтове за щатите да не би да съм по малоумен от някой в кентъки и да имам по малко шансове да си развия сайтовете... и съответно да печеля от тях ... важно е нивото на форума като цяло и желанието да се развиваш... не кой от къде пример BHW...Повечето му посетители даже не са от по-големите и богати градове, а са от Ямбол, Карлово и Тервел,
При положение че нонстоп има по 100+ онлайн , не мисля че уникалните са 800 , по скоро 10k+Ако Странникът е собственик на форума бих му отговорил защо не бих дал една нула отгоре. Когато правим инвестиция в сайт на първо място мисли за възвръщаемост на вложените пари. Седмцифрена сума няма да е възможно да се придобие обратно вероятно и за 10 години, а и като прибавим фактора "инфлация" инвестицията би се обезсмислила. Искам да се аргументирам по какъв начин стигнах до тези изводи.
1) Сайтът е насочен към българска аудитория, която не е добре платежоспособна. Повечето му посетители даже не са от по-големите и богати градове, а са от Ямбол, Карлово и Тервел, 2) Сайтът е с ПР четворка от десетте възможни, 3) На ден сигурно не прави повече от 150 - 200 поста. 5) Уникалните посещения сигурно не са му повече от 800. Греша ли?
Предложението ми беше сериозно. Ако собственикът реши скоро да ми отговори: chanev1998 @ yahoo.com /премахнете интервалите/
"1998" не е годината в която съм роден, а само важна година в живота ми.
Ако някой разполага с подобен форум и желае да го продаде, може също да ми пише, за да проучим офертата. Мой приятел също е заинтересуван от продажба на такива форуми. Очаквам имейли с предложения. Ако нещо ни хване окото, ще ви бъде отговорено в най-кратък срок.
Поздрави
13.08.2012