Фирма предлага услуги по копирайт, рерайт и писане на PR статии! Екипът на офиса се състои от 10 човека, които благодарение на своя опит и добрата организация могат да ви предложат:
- високо качество на статиите
- бързо изпълнение на поръчките
- конкурентни цени
- отстъпки при количества
Какво мислят клиентите за нас:
За контакти:
- високо качество на статиите
- бързо изпълнение на поръчките
- конкурентни цени
- отстъпки при количества
Какво мислят клиентите за нас:
Добре се справиха със задачата. На по-обширна тематика успяха да прихванат най-важното и да го представят доста описателно. Наложиха се няколко семантични корекции в определени изречения, но пък бяха коригирани бързо (в рамките на десетина минути). Мога да кажа, че се държат добре с клиентите си, обръщат внимание на детайлите. Нямаше правописни или пунктоационни грешки в статията.
Ще си позволя да цитирам цените: "3 лева на 200 думи", което е добра цена конкурираща се с доста фрийлансъри от форума.
Обмислям да опитам и PR статиите, но ще е по-напред във времето. Засега съм доволен от до тук видяното.
Aз бях от онези, които взеха едното ревю.
Тематиката беше автомобилна, но не съм казал нищо освен статията да бъде малко по-развлекателна. Това беше спазено успешно, получих много добра статия, грамотно написана, без правописни грешки. Пратиха ми 1 статия в 3 ралични стила, като можех да си избера тази, която ми хареса най-много. Позволиха ми да запазя и другите, което показва колко коректни са хората.
Като цяло мисля, че биха могли да се справят да пишат текст на всякаква тематика и мисля, че ще се справят много добре с ПР статиите.
Аз съм изключително доволен, като цената е добре за българския пазар. Ако сравним цената с качеството, то качеството наделява.
Това са моите впечетления!
Аз също съм доволен от статията, която получих. Тя също беше на автомобилна тематика, но беше малко по-специфична. Все пак бе написана на много добро ниво. Не очаквах да се справят толкова добре с тази тема.
За контакти:
Последно редактирано: