аз имам карта но е maestro майче и пак не става .... но няма пари вътре може ли от това да е
Вероятно за България се тегли само с Visa + определена такса. Използвам Master Card. Съществува и опция за превеждане на пари директно в банковата сметка - безплатно.
Виж файлът 5094
Ще е добре и за България да я има тази опция,сега чакам да се съберат повече и тогава тегля,но ми се е случвало да закъсам и да тегля малки суми.....
Кликаш на Withdraw->Кликаш на Withdraw funds to your card->Избираш баланс (ако имаш повече от един)
->Пишеш сумата която искаш да изтеглиш и кликаш на Continue->Ще видиш таксата която ти взимат и колко ще получиш в картата,ако ти харесва потвърждаваш и чакаш да одобрят транзакцията от PayPal
и банката да осчетоводи плащането-по мои наблюдения 3-5 дена.[/
Благодаря за отговора.
Ще пробвам дано не сгреша някъде.
Извод: Изваждане на нова карта. Hint: нека да бъде прикачена към EUR банкова сметка, съответно и картата да бъде в €, за да няма „превалутиране“ като теглиш суми в €. А ако са главно (или повечето) в $, то тогава USD bank acc + $ карта съответно. При BGN банковите акаунти с BGN карти ВИНАГИ има „превалутиране“ и то при използване на най-кофтият възможен курс на света – този на PP.