Нов SEO модел свързан със сателити и squeeze pages

От: Нов SEO модел свързан със сателити и squeeze pages

http://www.advantagepoolservices.com - не е точно такава страница, но главно заради тези тип сайтове, които са доста в серпа ( 1 страничка ) реших да сменя стратегията генерално. Както виждате страницата изключително проста, 1 страница, инфо за тях и т.н - направо си е web 2.0 визитка ( нов термин ще вкарам аз в seo индустрията ).

Ще търся, нормално, по-добре да класирам web 2.0 визитки в серпа, отколкото статии и блогове, пък и seo-то се променя постоянно, трябва да пробвам нови неща и да има иновации, на мен ми писна да подържам блогове и там да си пускам линкове, не че ще спра, но трябва да се експериментира в тоя бизнес, иначе няма как да си конкурентен.

Интересна хрумка, но каква би била разликата между това да направиш web2.0 визитка и това да сложиш на статичен HTML или WP една статия от хиляда думи и да добавиш менюта - За нас, Контакти и т.н. Защото squeeze page-a сам по себе си не предполага почти никаква обновяемост, което не е така при блоговете. Когато съдържанието не е генерирано или безмислено, винаги носи таргетиран трафик. Въпросът е какъв ще е CTA методът. Ще следя темата, subscribe-нах се.

Пичове, искам да кажа, че сеото не е и няма да бъда това, което е било. Просто си разпостранявайте качествения контент из Г средите и ще си запазите позициите/конверсиите:). Просто и ясно:)
Това че недоклатени гросмайстори като Харкон така и не успяват да покажат качества не означава, че всички останали трябва непременно да се подиграват на това....

От: От: Нов SEO модел свързан със сателити и squeeze pages

Много злоба вкарвате нещо, колеги!Пък аз не ви знам предисторията , да му се не види...
Вместо да борите пингвини и панди вие се "доклащате"... :p
Зелен си във форума, никиой не вкарва злоба, а предизикателство. Това че дефаулт маркетинг фейлъри като Харкон се опитват да продължават да се представят като гуру в съответната област, аз това не мога да го приема:)

Да приемем,че злобата е само спортна!... :)
Много добра дублика:). Уважавам дубликата и ти давам +1:)

Различни хостинги ли ще ползваш или ще ги хостваш на един акаунт?

Горе